60

Анонимен

преди 6 години

Немога да си представя,че все още проституцията не е легализирана...Легализирана простутиция значи покана към етноса от Румъния, Сърбия, Македония и Турция да заповяда да се пресели в България с разрешително за работа, да не говорим за китайките. Във всички страни с легализирана броят им нараства в пъти от миграция. Рушветите вече не са за полицията, а за данъчните. Това са разликите.

59

Анонимен

преди 6 години

После ше ми коментират морала на западна Европа. Западна Европа пропищя от нашите сутеньори....Сериозно? Те са там точно заради законите на Западна Европа. Сутеньорите са чужденци, но собствениците на публичните домове са западняци. Рекламират се на билбордове. В пощите на нашите студентски общежития редовно се пускат реклами, предлагащи работа като ***. За отвличане и принудителна проституция - условна присъда. Изнасилване на принудителна, молеща за помощ - не е престъпление.

58

Гост

преди 6 години

До 57,няма да се махнат. Те си обичат "професията",аз не бих ги нарекъл момичета или жени. Това са някакви същества (меко казано заради цензурата) от които бивши няма. Ще си призная че веднъж отидох,но нищо не стана от цялата тая ситуация (и по добре ).после ме беше гнус от самия себе си, че изобщо съм пробвал. За парите все тая

57

Анонимен

преди 6 години

E pa sq deka sha odim da strelqme

56

Ujo

преди 6 години

..КО...???? Не!!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Горките момичета. Дано да се махнат от тази гнусна "древна" дейност, и да си намерят по-прилична работа. Тези,които предлагат и ползват "услугите" на проституиращи момичета и жени-такива са по-долни и от животните!

54

Карай

преди 6 години

в тоя ред на мисли....от зимните курорти по белия свят излизат олимпийски шампиони,от нашите -*** Хахаха. Много долна нация се оказахме-мъжете зли,предатели,продажници, алчници и страхливци, а жените покварени ***. После ше ми коментират морала на западна Европа. Западна Европа пропищя от нашите сутеньори,наркодилъри,крадци и ***.Дори джихадистите са им по малък проблем ; )

53

Какво да работят

преди 6 години

На бара с питие и цигара, момичетата запазват хубавия цвят на лицето си....скрити хора печелят от дейноста им.

52

Анонимен

преди 6 години

Не разбили а оправили

51

А нонимен

преди 6 години

Немога да си представя,че все още проституцията не е легализирана,или 250 депотата не стигат за свършат тази работа,колко данъци могат да се съберат от тази дейност,може да са на патент.или бардак с касов апарат.Но явно и този бизнес не искат да се даде на държавата.

50

Chep

преди 6 години

Човек ще си помисли че досега не са ги знаели.

49

valeri67

преди 6 години

Не си плащат и укриват доходи-разбиват ги!

48

FACK OFF

преди 6 години

МНОГО ЖАЛКО....

47

Hahoman

преди 6 години

Защо бардак?Нали в европа това е легално .

46

Избягал от бг

преди 6 години

Ако си бехте платили каде треее немаше да има никва операциа

45

Карай

преди 6 години

Хахаха. еееех булгари,булгари. Поквара и мърсотия. Спот за най долните англичани и руснаци. Вече и от Японските курорти имам впечатления, не само от Френските. Курорти, домакини на олимпийски игри. ..направени за спорт в планината. Бардаци достатъчно в банско, то целия курорт е един такъв. Ми нека си стоят там долу тея да не правят само опашки и да цапат снега горе.

44

Преоданец

преди 6 години

Кво стаа бе?/Джипсовете снети от власт в Банско?...майтап бе. Плащат си и сначале.

43

Рускиня

преди 6 години

Останах без работа сега пак в рассия ну и съдба

42

Любопитен

преди 6 години

Касови бележки и фактури по ДДС дали издават?

41

Анонимен

преди 6 години

А руската *** Ивань Каракачань КОГА?