fallback


Късно вечерта във вторник майката на близнаците от Пловдив беше освободена от ареста. Според полицаите няма данни за домашно насилие, което да е упражнено от страна на майката към децата, пише Bulgaria ON AIR.

След извършен оглед във апартамента на семейството е установено, че гипсов орнамент се е стоварил върху едното момченцето, след което е ударило и момиченцето.
Oще по темата

Социалните служби обаче са на мнение, че действителността е друга. Те твърдят, че агресия е имало, тя е била подбудена от случка в личния живот на 38-годишната жена, което е рефлектирало върху отношението ѝ към децата.

Социалните служби в Пловдив вече обявиха, че ще търсят приемно семейство за децата, близки или роднини, които да поемат грижата за тях, след като се възстановят.

Личният лекар на семейството пък твърди, че близнаците са с лека форма на Детска церебрална парализа, но последният преглед, който той им е направил е бил преди година.

По думите на медика, когато децата са ходели на посещения, това се е случвало в компанията на двамата родители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

65

преди 6 години

Две предтендиращи за уважение институции,ако може да се каже.И да нямат едно мнение.Че това да не е някоя мутра ,че да имат сто версии за да го отърват.*** история,жалка

30

Анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство,че институциите у нас не работят.Ако това се беше случило в друга страна,одавна тези деца щяха да бъдат отнети от майката,а тя щеше да отиде за дълго на топло.Но тук никой за нищо не се интересува.Всеки гледа да си запази топлото местенце и да не си създава главоболия заради другите.Докога така ще я караме?

29

Анонимен

преди 6 години

Абсурдно заключение на полицията.Напротив-напила се е и ги е била.Не може и двете деца да имат наранявания от един паднал предмет.Това е просто и логично.Не знам какви са мотивите на полицаите,но за мен това е абсолютен непрофесионализъм и техния шеф би трябвало да вземе мерки за да не се излагат по такъв начин.

fallback