Снимка: Булфото
fallback

Близък на Кети Кюхова е предполагаемият убиец на шестимата души в Нови Искър. Той е възраст над 50 години, лежал е в затвора за изнасилване, блудство и други сексуални престъпления, пише "24 часа".

Издирват го в гората край село Луково, община Своге.

Oще по темата

Масираната полицейска акция близо до Нови Искър в село Луково започна тази сутрин, съобщи Bulgaria ON AIR.

Убийствата са извършени в нощта на 31 декември срещу 1 януари, а на 2 януари е подаден сигналът за убийството на петимата души в Нови Искър.

По-късно в кладенец в гората край Нови Искър намериха и шестата жертва - Кети Кюхова.

Освен в село Луково акция има и в гората над нови Искър. Там полицаи с металотърсачи претърсват като най- вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието, с което беше застреляно шестчленно семейство в новогодишната нощ. Все още няма яснота за основната версия за убийството. Не е открито и оръжието на престъплението.

И шестте жертви са застреляни с по няколко куршума, обясни на брифинг снощи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Той допълни, че версията за убийство и последвало самоубийство на някой от членовете на семейството вече не е на дневен ред.

Не е ясно към този момент дали използваното оръжие е едно или няколко. Експертизите продължават, обясни главният секретар на МВР комисар Младен Маринов. Той посочи, че вече се работи и по версията, че е възможно мотивът за жестокото престъпление да е свързан с дейността на Неделчо Юнаков - един от убитите в къщата в Нови Искър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

212

Анонимен

преди 6 години

Възможно е да е бил познат на семейството, наминал е на гости в лошо настроение, засегнали са го по някакъв начин и се е почнало. Не му е било лесно да ги гледа как си живеят доволно, а той като единак в гората.

211

Анонимен

преди 6 години

Ако сте лежали в затвора и изглеждате така, ако ви обвинят в убийство, и без да сте виновен, ще се скриете! Сигурна съм, че този човет ще бъде убит в престрелка с полицията. И когато дойдат гостите от ЕС всичко ще е спокойно и похвално!

210

До 38

преди 6 години

Ти като си толкова над нещата, защо четеш, какво пишат другите, а?1.Едно е сигурно - убиецът е знаел, че ще празнуват в къщата.Бил се е подготвил да има повече хора.2.Много вероятно е да е притежавал няколко оръжия.3.Но не е изключено да са били 2-***, най-много 3-***.

fallback