212

Анонимен

преди 6 години

Възможно е да е бил познат на семейството, наминал е на гости в лошо настроение, засегнали са го по някакъв начин и се е почнало. Не му е било лесно да ги гледа как си живеят доволно, а той като единак в гората.

211

Анонимен

преди 6 години

Ако сте лежали в затвора и изглеждате така, ако ви обвинят в убийство, и без да сте виновен, ще се скриете! Сигурна съм, че този човет ще бъде убит в престрелка с полицията. И когато дойдат гостите от ЕС всичко ще е спокойно и похвално!

210

До 38

преди 6 години

Ти като си толкова над нещата, защо четеш, какво пишат другите, а?1.Едно е сигурно - убиецът е знаел, че ще празнуват в къщата.Бил се е подготвил да има повече хора.2.Много вероятно е да е притежавал няколко оръжия.3.Но не е изключено да са били 2-***, най-много 3-***.

209

Ст.

преди 6 години

Към анонимен. А дали неси ти нещо много му се възхищаваш? Който го намери да му пръсне черепа на место

208

Анонимен

преди 6 години

И последно - за коментиращите полицаи - не го бъзикайте не притискайте. Той е единак, свиреп , жесток, отмъстителен - няма нищо за губене - не му предизвиквайте гнева - нека си върви по пътя.

207

Анонимен

преди 6 години

Искам да предупредя и журналистите- не го обиждате не го изобличавайте не го бъзикайте, защото той ще ви търси ще ви намери и ще ви отиде цялото семейство заради пет шест реда глупави приказки

206

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност се Роко- само да предупредя полицаите- преди ходите да го търсите си направете завещание. Моя съвет е да го оставите да си отиде Защото този пич ще избие много хора преди да си тръгне от този свят.

205

опааааааа

преди 6 години

холивуд следи случая-очаквайте премиера на ХИТ МЕН 3режисор Суджука/задължигтелно ще има сцена с автомобили ,тирове,колело и каруца в масово меле на автомагистрала тракия-МИНИМУМ/сценарист -това прокорорчета-дебелото-къде има монтиран товарен асансор-абе кой спечели обществената поръчка за товарен асансор за мамути в прокоратурата?

204

турист

преди 6 години

Имате ли доказаъелства

203

Анонимен

преди 6 години

Точно Роко Боко е,*** в един сайт пише ,че го е "разприятелила" .Според мен я е заплашвал и нея и семейството,защото масата им не е била сложена ,а и в 23.30 Неделчо вика сина си,да си дойде от работа че имало проблем.

202

Владо

преди 6 години

Във профила на Кети във фейсбук,има един Roko Boko,който е харесвал всичките и снимки,предполагам е следял как живее и е поддържал контакти с нея.Една планина има на профилната снимка,и само жени от различни народности в листата с приятели...

201

34

преди 6 години

Що за малоумщина - от ревност касапина гръмнал всеки с по 3-4 патрона и по един контролен в челото ????? Полицаи и разследващи ли са *** или мафията им диктува какви глупости да плящят ? Кого прикриват и защо ? И още - какъв е тоз пистолет с 30 патрона и без гилзи или убиецът е отделил време да ги събира докато жената е избягала до колата а той я настигнал и като стигнали гората решил да я гръмне ? Пълна тъпотия

200

Анонимен

преди 6 години

Депесарщина !

199

Румен

преди 6 години

Леле,*** с какъв хъс и устрем коментира по темата....същински Холмс.Панелните криминалисти са най-опасни,след врпрата ракия,от мен да го знаете!

198

Анонимен

преди 6 години

Полицията в БГ буди смях. Жал ми е за тези некадърници, бивши охранители на дискотеки, стигнали до шефски постове. Подобен масов разстрел е винаги за отмъщение - наркотици, пари и прочие. Няма как някакъв *** да убие толкова много хора. Само като видях убития Недялчо и ми стана ясно, че става въпрос за неуредени сметки. Той прилича на мутра в пенсия, която си има малък бизнес за препитание. Извършителите трябва да са били поне трима души, но сега ще потулим нещата заради Председателството ни

197

Анонимен

преди 6 години

един човек не може да убие 6 души и едно куче , още повече че едното убииство е на друго място , психиката няма да му позволи , търсете поне двама души , а това че някой е лежал в затвора не може веднага да го изкарват и масов убиец

196

Инсп. Дюдю

преди 6 години

"Касапина" вече е нарочен. Ще го заградят и застрелят като куче. Случая ще е затворен!

195

Анонимен

преди 6 години

До gogo Неразкрити са за нас, иначе всичко се знае, но са замесено много едри риби.

194

Анонимен

преди 6 години

Това е дело на албанската или сръбската мафия.Неделчо е сгафил много сериозно.Има и други такива като него.Това е предупреждение за останалите в играта.

193

Радко Пиратко

преди 6 години

Тоя ще го намерят "самоубит" някъде и историята ще приключи...