Снимка: Булфото
fallback

Тялото на Кети Кюхова е намерено в кладенец на необитаема вила, близо до мястото, на което бе открит джипът на семейството.

44-годишната жена бе обявена за издирване снощи след зловещото петорно убийство в Нови Искър. В къща там бяха открити телата на петима убити от една фамилия, липсваше единствено майката – Кети.

Oще по темата

Съседи на семейството още сутринта разкриха, че жената е открита мъртва, но полицията все още не потвърждава официално това.

Очаква се МВР да даде брифинг за убийството в Нови Искър тази вечер.

Необитаемата вила, в чийто кладенец бе открита Кети, се намира в гората, съобщи bTV. Към момента не е ясно дали жената е била простреляна.

С нея жертвите на тежкото престъпление стават шест. Все още не е ясно какъв е мотивът за престъплението, нито кой е извършител.

Вчера през деня органите на реда откриха телата на петима души, които най-вероятно са били убити в новогодишната нощ в къща в Нови Искър. Убитите са Неделчо Юнаков, тъщата му, неговият син Георги, доведената му дъщеря Нанси и приятелят ѝ Боби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Разследваща домакиня

преди 6 години

Убийците са най-малко двама а е по-вероятно поне трима.

31

Анонимен

преди 6 години

Всички професионални убийци използват 22 калибър (малокалибрено оръжие). Бързо и чисто, и няма възможност за балистична експертиза. С,малокалибрено беше застрелян Георги Илиев. Пет трупа и много куршуми в тях говори за минимум двама стрелци, избили неудобни свидетели, които са,се оказали в грелното време на грешното място.

30

Дъги

преди 6 години

До Инсп. ДюдюДа викат Дейвид Линч да разплита случая!

fallback