32

Разследваща домакиня

преди 6 години

Убийците са най-малко двама а е по-вероятно поне трима.

31

Анонимен

преди 6 години

Всички професионални убийци използват 22 калибър (малокалибрено оръжие). Бързо и чисто, и няма възможност за балистична експертиза. С,малокалибрено беше застрелян Георги Илиев. Пет трупа и много куршуми в тях говори за минимум двама стрелци, избили неудобни свидетели, които са,се оказали в грелното време на грешното място.

30

Дъги

преди 6 години

До Инсп. ДюдюДа викат Дейвид Линч да разплита случая!

29

"-"

преди 6 години

Професионално, без свидетели, без улики, без емоции...Поръчково убийство!Единствената тънка "нишка" остава - мотива на поръчителя/те!

28

Анонимен

преди 6 години

Всички журналисти станаха разследващи, всички домакини също. Оставете хората да си свършат работа там, стига си чешете езиците.

27

Млад писател

преди 6 години

С този коментар целя единствено да илюстрирам кретивните методи, които разследващите използват по време на работата си и нямам за цел по никакъв начин да осмивам или "хейтвам" случилото се. За съжаление никой не е застрохован. Надеждата е, че след приетата истамбулска конвенция ще цари повече мир и любов в обществото.

26

Млад писател

преди 6 години

Тялото на убитата е намерено в кладенец - това потвърждава теорията ми за кучето - убиец. Както станахме свидетели и през 2017 в Пловдив, не е нещо нечувано най - добрият приятел на човека да се обърне срещу стопанина си. След като кучето е примамило и бутнало жената в кладенеца, се е върнало в къщата и е застреляло останалите членове. Последният куршум, обаче се оказва фатален - рекушира и застрелва фатално домашния любимец.

25

Нормален

преди 6 години

Много говорите ,без нищо да знаете.Спрете да си чешете езиците .Това е тежко криминално престъпление ,а не компютърна игра или филмов екшън където всичко ви е ясно.Ако има нормални между вас нека да се опомнят. За ,,ония" 80% няма смисъл,те ще продължават с плямпането си

24

До 23

преди 6 години

Абе вие в този сайт само от 80те процента ли сте бе? Възможно ли е да има толкова примитивни хора? Наистина и нивото на река Дунав ли ще го ,,вържете" с Бойко.Вие рупорите на Нинова искате да я задминете със слюнките си.

23

До 14-МВР -провал.

преди 6 години

Кой е длъжен точно на теб пък да ти дава информация бе д.р.и.сльо ,непълнолетен.Ех как липсва казармата за такива лиг.льо.вци като теб.Няма да станат истински мъже тези с твоите ,,способности.Не може гащите да си върже,оценки дава пубера.

22

Анонимен

преди 6 години

То е ясно. Бойко си отмъщава за нападението над данъчния. С толкова провалени сделки не семейството му ами квартала ще избие. Това са поне няколко милиона от корупция които са пропуснати ползи. Все пак данъчния носеше пари а в болницата нищо не носи. Сега да си признаят, че намереното оръжие в къщата е това с което е стреляно по данъчния. Започна се. Власта няма лесно да се откаже от корупцията. До последно ще се борят с всички средства. Без значение от жертвите.

21

Инсп. Дюдю

преди 6 години

Защо не казват нищо за кофата с кървава вода до вратата? Някой е мил и трил преди да си тръгне!

20

Анонимен

преди 6 години

Според мен тук има нещо гнило и е възможно да е свързано с дрога,наркотици,пране на пари..

19

Верно ли бе?

преди 6 години

До ТЦТЦТи си много *** баце! Такива убийства по принцип стават с оръжия на черно, а ако реши някой да те трепи, може и с брадвата да те разсече!

18

Russia the best

преди 6 години

А после пишете , че само в Русия стават такива неща .

17

Анонимен

преди 6 години

Нали и Кети беше застреляна.

16

Сър А.К.Дойл

преди 6 години

А аз си мислех че съм нтересен

15

ТЦТЦ

преди 6 години

Така е, като се раздадоха разрешителни за оръжие на куцо и кьопаво! Трябва спешно да СПРАТ ДА РАЗДАВАТ разрешителни за оръжие! Защото ще станем като в САЩ!

14

dimo

преди 6 години

До Защотода трябва да има смъртно наказание

13

МВР=ПРОВАЛ

преди 6 години

МВР става синоним на провала напоследък. Като започнем от отвличането на сина на онзи автоджамбазин, през неуловимите разбивачи на банкомати, през стрелбата по данъчния-бивш полицай, та до петорното (шесторно) убийство, където убиеца се е самоубил и скрил оръжието.... На всичкото отгоре налагат пълна цензура уж за да си свършели работата, а то научаваме истината от обикновени хора... МВР=ПРОВАЛ!