Снимка: Bulgaria ON AIR

Alma и Кристиан Костов представят новата си песен "So High”. Тя е предназначена не само за родната публика, но и за феновете на изпълнителите извън рамките на страна ни. В студиото на “България сутирн" изпълнителите разказаха повече за общата си песен.

"Идеята той да стане част от този проект беше на майка ми. Написах песента в Гърция преди две години и имахме среща в офиса преди няколко месеца. Той веднага се влюби в песента”, сподели Alma. Тя добави, че когато работиш с близки приятели, работата не се усеща.

“Искам от тази песен слушателите да вземат това да обичат себе си повече от хората, които ги нараняват. Тази песен няма нищо общо с нашите животи", каза още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

"Идеята на експеримента е, че не знаеш къде ще попаднеш. Може би никога не бих направила чалга песен. Имам толкова много натрупани песни в телефона, май е време за албум", каза още младата певица и отбеляза, че комерсиалната музика генерира много повече приходи.

Кристиан Костов също разказа как се е стигнало до съвместния им проект. Той разказа, че е имал малко време, за да се включи в песента, но се радва, че го е направил.

"Работих по други проекти и изведнъж се получи така, че имах по-малко от час да напиша своя куплет и да презапиша вокалите. Много съм доволен от проекта, грабна ме Alma. Нямахме много време да се подготвим за снимките, всичко стана бързо и много естествено. Всичко мина като по вода. Получавам много съобщения от много държави, навсякъде слушат парчето. Реакциите са само положителни", посочи изпълнителят.

Според Костов в България има изключително много талантливи хора.

Двамата изпълнители обърнаха внимание, че се познават от доста години, а донякъде споделят и еднакъв вкус за музика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase