Фиестата в столичния район "Младост" продължава и днес. Последният ден на Младост фест’22 е предвиден за фолклорен концерт, гвоздеят на който е участието на Таня Боева.

Събитията в парка в „Младост” 3 текат от сутринта. Неделното утро започна с хепънинг “Рисувай в парка”, турнир по петанк за Купата на кмета и семинар и демонстрации за позитивно обучение на „Моето куче”, озаглавен „Кучето, като член на семейството”. За следобед е предвидено личностно представяне на актрисата Диана Борисова, след което е началото на фолклорния концерт, който ще завърши с хитовете на Таня Боева.

Съпътстващите събития са най-разнообразни, като вчера сериозен интерес предизвикаха кунг фу демонстрации от Българската федерация по кунг фу и тай чи. След продължилите 4 часа схватки треньорите на школите, завоювали призовите места, получиха купите си от актьора Димо Алексиев, който заедно с  колежката си Мартина Ангарева са водещи на събитията.

В дните на фестивала на сцената вече се качиха Дивна, Преслава Пейчева и Ясен Велчев, DJ Steven от Metropolis и стотици млади таланти от детски градини, училища, читалища и клубове от район „Младост”.

Фестивалът е с вход свободен, а Dnes.bg е официален медиен партньор на събитието. Младост фест’22 е част от Културния календар на Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase