Докато светът е затворен заради пандемията от коронавирус, творци и музиканти не спират да творят и да създават позитивни новини.

"Твоя" е най-новият сингъл на певицата IVE, която този път прави в колаборация с набиращия популярност в българсkия музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов - Chaz.

Още по темата
Музиката и текста на песента пишат заедно, а аранжиментът е изцяло на Chaz. Стилът е съвременен поп, който IVE изпълнява с характерната си топлина и усмивка.

Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт. За мастера също се търсят утвърдени имена, затова го изпращат лично в студиото на Dave Kutch в Ню Йорк (работил с: Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake идр.)

Самото парче „Твоя“ засяга важни социални теми и носи силно послание. За връзката между вируталния и физическия свят, за приемането на новата онлайн реалност и потапянето в социалните мрежи, говори и видеоклипът към песента.

В снимките участва и известният професионален танцьор и хореограф Захари Нанков, който подкрепя музиката на IVE още от 2018  г., когато играе главна роля във видеоклипа към сингъла "Няма път без промяна".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase