15

HER ZEISS

преди 4 години

ама тая е некъв вампир, освен това прякора й име ли е или е нейното обръщение към други с други имена. овен това ива е тъпо име по принцип, сори,а тоя да не е некъв сърбин от швейцарски произходдгд

14

Дразнейко

преди 4 години

От сега нататък пътят е само нагоре!Дръжте се!!!

13

Snezhi Avramova

преди 4 години

Красота и талант хванати за ръка правят чудеса...!!!❤ Браво принцесо,чакаме следващото свежо парче!

12

Цайтгайст

преди 4 години

Браво и успех!

11

Давид Голаса

преди 4 години

Слушах интервюто ѝ по Дарик - рядко интелигентно, харизматично и прямо момиче - говори за трудния път на независимите творци без заобикалки, но и без гняв, без злоба. В хищническия музикален бизнес, където всякакви бездария с болни амбиции са готови да избутат с лакти и мръсни номера всеки истински талант, да оцелееш е почти непосилно, а да успееш граничи с чудо.Шапка и свалям за упоритостта, себераздаването, последователността и смелостта!

10

Кот Баюн

преди 4 години

Песен и клип върховни! Иве притежава завладяващо излъчване - привилегия е както да я слушаш, гака и да я гледаш! Аплаузи и за танцьорите - този танц ме накара да се чувствам така, сякаш стъпвам по облаците!Мелодична, разпознаваема, лесно запеваема, енергична без готови клишета и затъпяващи ритми, с новаторски хрумвания.Моите адмирации!

9

Тигран Сардарян

преди 4 години

Време беше за нещо по - ведро - напоследък само кахърни, сърцераздирателни " балади " със сдухващи клипове - в ситуацията като сегашната ни е необходима музика с живец - достатъчно напрежение блика от телевизиите, не ни трябва и от радиото да ни набиват с " траурни маршове " че светът свършва.

8

Иларион на сцената

преди 4 години

Иве, Алексия Д'Андреа, Марина Драгомирецкая - изпълнители от супер класа! Поздрави!

7

Сухата река

преди 4 години

Иве е прекрасна! За разлика от много други, които са си намерили удобна ниша и генерират неразличими за слуха и сърцето и бъкани с " подобрители * песнички, тя има смелостта да експериментира, да търси нови пътища, различно звучене. С лупа да ги търсиш такива артисти - но именно в тях е бъдещето.

6

Карилина Иванова

преди 4 години

Супееер! Свежо! Омръзнаха ми "модерните" парчета, разпарчотени навсякъде в ефир! ❤️

5

До ПРОфон

преди 4 години

Дяволът в случая е къдрокос, всички му знаем името. Докато се занимава с " продуциране "(разбирай заробване) на таланти, те няма как да пробият, или ако го сторят, ще трябва да правят компромиси със вкуса и съвестта си, пеейки комерсиални пошлотии.

4

ПРОфон

преди 4 години

Най - сетне дойде времето млади, талантливи, харизматични, но и скромни изпълнители да пробият!То не беше 30 години Графове, Маркизи, Херцози, Барони, Дрисковци, Кила, Кантари, Азисовци, Дари, Герита и цялото пробутвано от ложите " войнство " с цинични текстове на фона на зловредни шумотевици!

3

Duncan Laurence

преди 4 години

Много свежо, благодаря!

2

Анонимен

преди 4 години

Ми тя хубаво пее момето, ама като няма дискотеки къде да я слушам?

1

оня с коня

преди 4 години

И ся с новия да си ходи при стария!