Големите актьори Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева ще ни върнат години назад, когато групата и шоуто "НЛО" ни забавляваха.

На 20 декември, от 20:00 часа в зала 1 на НДК, ще си припомним обичаните и до днес песни, скечове и съвсем нови хумористични етюди, вдъхновени от легендарната формация.

Идеята за новия актьорско-музикален проект е дело на композитора Стефан Димитров, който ще участва лично в спектакъла. Неговите добре познати и до днес песни ще звучат в съвременни аранжименти, направени специално от Евгени Димитров-Маестрото и "Ку-Ку Бенд". Ще чуем любими хитове като "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов. 

Сценаристът и режисьорът на "Спомен НЛО"  - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов, освен че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове като "Тримата в кухнята" и "Професор Гучев", ще изненадат публиката с множество нови, интелигентно поднесени и актуални хумористични епизоди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase