9

БНТ

преди 4 години

Велко Кънев и Попандов бяха хората които правеха НЛО интересно, Мамалев живее на стара слава, нищо ново и креативно от него, слабо представящ се вече, но като за последно иска и той да изкара някой лев на гърба на другите. Защо ли Попандов няма да е в шоуто? ами защото Мамалев предповече парите вместо ПРИЯТЕЛИТЕ си!

8

шматка

преди 4 години

За времето си бяха изгубена кауза.Пошло евтино елементарно.Песните им като текст и музика бяха на ниво третокласниците от село Враново правят забава в читалищетоДнес ще предизвикат само съчувствие.

7

убиец на пенсионери

преди 4 години

Кой човек с нормална психика ще отиде да гледа това? Само някакви комунистически пенсионери.

6

Анонимен

преди 4 години

Не съм художествено образован човек и не се възхищавам на тъпите им песни ,които текстове са интересни и вълнуващи само на глупаците .Това ли е културната ви политика да поощрявате,, творби,, с ясно изразени обществени ,,идеи,,и основна необходимост- простотии!

5

Ася

преди 4 години

Чудят се как да претоплят стари манджи за изкарване на някой лев - и то доста от изброените всъщност нямат почти нищо общо с НЛО, няма го Велко и Павката, т.е. двама от тримата, които представляваха НЛО.

4

Анонимен

преди 4 години

Простотии...Днес звучат глупави .

3

Анонимен

преди 4 години

Много добре си го спомням какво пресъздаваше предаването - седнали трима битови алкохолици по потници на една маса в тясната кухня, и разсъждават за света и се оплакват колко са зле.

2

Анонимен

преди 4 години

бездарници

1

Анонимен

преди 4 години

мале, мале, мале..................