Снимка: Булфото
fallback

Мария Илиева се завърна на сцената след като роди своя син Александър с участие в Пловдив снощи, а утре й предстои и във Варна.

Певицата пътува заедно с детето за първите си два концерта.

"Сигурна съм, че е наследил пътешественическия дух от мен. Ще пътуваме заедно, защото искам да му покажа света. Много е общителен, любопитен и вярвам, че трябва да се дават възможности на малкото човеченце да опознае прекрасността на живота", заяви тя пред bTV.

Тя призна, че като всички майки сънят й убягва и сама се е кръстила Сомнамбулия Илиева. Казва че се е роботизирала и дори може да дава уроци по смяна на памперс без напишкване. Не е имала време и за прословутата следродилна депресия. "Бях един ден в следродилна депресия, не ми хареса и излязох", пошегува се Мария.

В грижите по отглеждането на Александър ѝ помага жена на име Хали, но майка ѝ Ваня Монева е безценна помощ и присъствие. С Георги - бащата на сина ѝ, живеят в различни държави, но той прави всичко възможно по грижите за детето. "Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", категорична беше певицата.

Тя разкри и подробности за срещата с голямата си любов. Запознали са се чрез общи приятели на парти.

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна. Стана с лекота, въпрос на химия, нямаше много време за размисли. Моите изисквания са солидни на тези години, но тогава той ги покри", разкри Илиева.

Чувства се обичана и твърди, че са добър екип с нейния "принц" и вече работят по въпроса с построяването на "замък".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

Много завист към Мария - жената си има кариера,красива е, а сега и бебе. Има си пари да си наеме хора да се грижат за бебето когато тя работи.Много ясно ,че след като може да си позволи да си живее живота без да се съобразява с някого ще го направи! Аз също не се виждам да взема в нас някой, да му пера и готвя ,да ми ограничава свободата, че и да ми вкарва претенции.Да е жива и здрава и да не обръща внимание на завистливи злобари.

20

65

преди 6 години

Ами то донорството е безгранично.Вече е порочнс практика 38_40 жени(без друга квалификация) да ловят млади за да заплодят.Като толкова е искала да е майка да си стои при бебето.Даи реве цяла нощ,та да знае от какво е като пияна.А не от ,,бръмчане

19

Анонимен

преди 6 години

И ние с мъжът ми живеем в различни държави, и не съм само аз сама с три деца тук. Но за тези като мен, жертви на системата статии не се пишат, защото не си плащаме или не сме важни? Няма значение вече. Билетите са ми в джоба. Държавата губи 5-*** съвестни данъкоплатци. Да си гледа /не и с моите данъци/ онези които се раждат по тротоарите.

fallback