21

Анонимен

преди 6 години

Много завист към Мария - жената си има кариера,красива е, а сега и бебе. Има си пари да си наеме хора да се грижат за бебето когато тя работи.Много ясно ,че след като може да си позволи да си живее живота без да се съобразява с някого ще го направи! Аз също не се виждам да взема в нас някой, да му пера и готвя ,да ми ограничава свободата, че и да ми вкарва претенции.Да е жива и здрава и да не обръща внимание на завистливи злобари.

20

65

преди 6 години

Ами то донорството е безгранично.Вече е порочнс практика 38_40 жени(без друга квалификация) да ловят млади за да заплодят.Като толкова е искала да е майка да си стои при бебето.Даи реве цяла нощ,та да знае от какво е като пияна.А не от ,,бръмчане

19

Анонимен

преди 6 години

И ние с мъжът ми живеем в различни държави, и не съм само аз сама с три деца тук. Но за тези като мен, жертви на системата статии не се пишат, защото не си плащаме или не сме важни? Няма значение вече. Билетите са ми в джоба. Държавата губи 5-*** съвестни данъкоплатци. Да си гледа /не и с моите данъци/ онези които се раждат по тротоарите.

18

Анонимен

преди 6 години

До 11Като живеят половината заедно и демонстрират прекрасно семейство. Процъфтяват и връзват! Мъжа се подиграва с жената слага и най-безцеремонно рога. Лъже я ден и нощ! Получава си сексуалните удоволствия с друга жена/жени извън дома, а вкъщи държи собственически жената за прислуга и икономка.Смяната на памперсите е до време, след време децата порастват и стават мъже. И всичко им става ясно. Изпитват дълбоко не уважения към майка си, поради любовните изпълнения на баща си.И непрязън.

17

Анонимен

преди 6 години

Tая е заприличала на кардашиян

16

Анонимен

преди 6 години

Ясно. Георги е само донор. Стафидатаа е свикнала сама .

15

анти

преди 6 години

До МенЗащо да е егоистично желанието за дете? Егоистично е да не отгледаш дете!!!!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Коя беше тая жена?Не съм я чувал

13

Анонимен

преди 6 години

Горкото дете, дано не стане като майка си

12

Мен

преди 6 години

Заради егоистичното желание да имаш дете. Без да се интересуваш, че го обричаш да е без баща, не го разбирам. Само майка не е достатъчна. Диляна Попова същата работа - дете да има - пък те нали са силни жени - мислят, че могат да и майка и баща

11

90

преди 6 години

До бай ТъпчоИма много изоставени майки с деца заради по-засукани девойчета, защо не ревнеш и за тях, а?!

10

Анонимен

преди 6 години

Една жена, когато казва "Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", амии не е добре, няма любов и нормални отношения. Хубаво е, че са добри родители, но истинската връзка между партньорите означава много други неща и ако тя не вижда проблем или се прави, че не вижда, ами жалко за нея-губи много!

9

бай Тъпчо

преди 6 години

Ей на туй му се вика семейна идилия бе! Той-там, тя-тука сама с детето и бавачките, ама иначе той бил прекрасен баща...сигурно, защото го няма...Ако това за нея са семейните ценности, то е сбъркана като цялото ни днешно съвремие.Избрала да живее като кукувица-нейна си работа ама да са хвали, че туй било хубавото и подвежда младите да и подражават, си е дурашка работа.Тия, които са най-нещастни, най са хвалят, че са щастливи-туй да го знаете!

8

мухахахах

преди 6 години

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна.------------------Как да те познае като си му баба? Младоците не ти слушат песните.

7

rushi.gonamushi

преди 6 години

Премествам бръже

6

наблюдател

преди 6 години

Тази ще заварява ли?

5

Анонимен

преди 6 години

Дъртата чанта дали си е платила за осеменяването от младия бик ?Все пак да не забравяме, че тя е 43 годишна (истинската й възраст), а бичето - само на 22 годинки.

4

шоп

преди 6 години

Дали е платила за осеменяването? Имах съседка - и двете със сестра й стари моми. Едни кранти, огромни, дебели, но паралии. Едната намери един селянин (симпатичен и приличен), плати му, живяха известно време и тя роди. После оня изскуба колеца и повече не го видяхме.

3

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни натрапвата тази много употребявана дърта ро-м-ка.Кого го интересува животът й, така нареченият й съпруг осеменител и други подобни.Айде нема нужда.

2

Анонимен

преди 6 години

Т.е. дава пари за детето и това едва ли не е достатъчно. Поне аз така го разбирам, дано да греша.