fallback

Общ преглед

"Имам послание към всички: не се страхувайте!" - каза деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена".

Днес тя отново аплодира своята любимка на гигантско благотворително шоу в Манчестър, посветено на жертвите от атентата на 22 май, предаде Франс прес.

Атентатор самоубиец се взриви в "Манчестър арена" след концерта на Ариана Гранде на 22 май. В терористичното нападение бяха убити 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени.

В днешното шоу на стадион "Олд Трафорд", озаглавено "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Роби Уилямс, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди. Билетите, пуснати в продажба в четвъртък, се разпродадоха за минути.

Концертът се състоя при засилени мерки за сигурност и въпреки снощния атентат в Лондон, в който загинаха 7 души и близо 50 бяха ранени.

Ако сте пропуснали концерта, вижте го:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

Ама не напротив - страх ни е, защото лидерите на европейските държави, начело с дъртофелницата Меркел отвориха границите. Вместо бой по *** кратуни им викаме "Wilkommen", а като спретнем и един концерт всичко си дошло на място. Месово емигрантите не са бежанци.

22

Бомбичка

преди 6 години

Ей как не съм бил там да метна 3-4 от тия черните тротилки, дето се продават тука по Нова Година или една картечница на фитил. Да видиш тогава, няма ли да се страхуват :D :D

21

Оф!

преди 6 години

Поредната простотия! Пак съпричастност, молитви, солидарност. Всички казват, че не се страхуват, но ясно се видя в Торино, как 20000 човека се разбягаха и какво стана! Това малоумие трябва да престане!

fallback