23

Анонимен

преди 6 години

Ама не напротив - страх ни е, защото лидерите на европейските държави, начело с дъртофелницата Меркел отвориха границите. Вместо бой по *** кратуни им викаме "Wilkommen", а като спретнем и един концерт всичко си дошло на място. Месово емигрантите не са бежанци.

22

Бомбичка

преди 6 години

Ей как не съм бил там да метна 3-4 от тия черните тротилки, дето се продават тука по Нова Година или една картечница на фитил. Да видиш тогава, няма ли да се страхуват :D :D

21

Оф!

преди 6 години

Поредната простотия! Пак съпричастност, молитви, солидарност. Всички казват, че не се страхуват, но ясно се видя в Торино, как 20000 човека се разбягаха и какво стана! Това малоумие трябва да престане!

20

GOD

преди 6 години

Жалко че не са поканили най-голямата звезда,а именно Адел....

19

Чок Гюзел

преди 6 години

Едната на снимка номер 3 бая баджации е отпрала. Малко и е неадекватно костюмчето за 3 декаровия зад-ник. ;-)

18

ГОГО

преди 6 години

*** пак си изливат негативизма навсякъде.В тая прогнила България,никога няма да се отървем от това зло.От 9.09 .45г.досега,все едни и същи ни управляват.

17

Анонимен

преди 6 години

Добре,че някой не е гръмнал бомба по средата на зомбираните *** които рисуват сърца и циврят като в някакъв *** сериал.

16

До 16

преди 6 години

По-мало/умно сравнение не съм виждал.Фреди Меркюри, жертвите на СПИН и концерта тогава, нямат допирна точка с бълвоча, който са сътворили тези палячовци пред френетичните погледи на една опростачена и закърняла в развитието си *** по повод на трагедия, която не съответства на такова събитие!Друг е въпроса що за стока са изпълнителите, феновете и крайния резултат от тази симбиоза...

15

Анонимен

преди 6 години

Извратеното сорросоидно мислене до такива мероприятия води!

14

Анонимен

преди 6 години

до 16 Ти акъл имаш ли бе? Как ще сравняваш великия концерт в памет на великия Фреди Меркюри с това нещо? Това нещо наречено концерт изобщо е сбъркано като идея- как ще обединяваш хората с концерт и ще се бориш срещу тероризма по този начин? Ти си също толкова болен като тия организирали концерта и публиката му.

13

Главорезов

преди 6 години

НЕ се страхувайте.... просто се прегърнете.... наклонете главица и почакайте онези да ви я отсекат. С песни и танци само това може да очаквате ;-)

12

Анонимен

преди 6 години

Вик от масата в крайградска кръчма: Една Ариана гранде и едни пържени картофи...

11

Кон Дьо

преди 6 години

Който го е пропуснал,може да го гледс следващата неделя в Лондо.Скоро и в други градове!Ии ддьоти!

10

Гюнтер

преди 6 години

Поредните *** простотии!Да се смееш ли,да плачеш ли?/

9

от Брюксел

преди 6 години

Ех, че весел повооод, пляс-пляс ръчиичкии, пляс-пляс!

8

Анонимен

преди 6 години

Боже, българинът все вижда нещата в черно....Концертът беше велик и супер емоционален !!! Такива концерти, с толкова звезди на едно място не се случват всеки ден, макар че поводът е трагичен за жалост .. . Лично аз мога да го сравня единствено с концерта в Лондон в памет на Фреди Меркюри 1992 и за жертвите на Спин. Все пак тези звезди се бяха събрали да повдигнат духа на хората, да ги сплотят и да ги зарадват поне малко след трагедията. Беше трогателно да гледаш как публиката и певците на Олд Трафорд пееха, плачеха и се усмихваха едновременно!!

7

Евро-изводи

преди 6 години

Станеш ли овца, вълците те изяждат!Та ще бъдете ли солидарни с чалнатите чалмалии?

6

Тато из Правец

преди 6 години

И цялата тая дивотия с концерта беше да се покаже на ***,,че не ни е страх от тях,че сме ,,хепи,, ,че сме солидарни европейци ,,...Даже заспалците от БНТ ни го показаха директно,та да видим,че Европа е обединена и не я е страх...Ама Европа А Е СТРАХ !!! И нещата няма да се оправят с концерти ,а с смели и разумни действия на политиците !!! А не да храним амуджите и да сме ,,толерантни,, с тях...Това е истината.

5

Анонимен

преди 6 години

Трето фото - don't worry be happy. така де.

4

ами

преди 6 години

Откачалки прости......промиване на мозъци