Снимка: БТА
fallback

Президентът Росен Плевнелиев поздрави Поли Генова за постигнатия успех на песенния конкурс "Евровизия" в Стокхолм, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Приемете поздравленията ми за представянето Ви на песенния конкурс "Евровизия" - най-доброто постижение до момента за страната ни", започва президентът и споделя, че с вълнение е проследил участието й в тази престижна надпревара.

Oще по темата
"Вашият успех направи всички нас, милиони българи по целия свят, горди и единни. Вие показахте, че съчетанието на таланта със силния дух и позитивното послание на музиката могат да обединяват, да ни правят по-добри и да ни накарат да се борим за още по-високи постижения. Продължавайте да ни радвате с успехите си!", се казва в изпратения от държавния глава поздравителен адрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа много добре е че нямаш право да гласуваш. Ние дето имахме право гласувахме за Поли.

50

Патриот

преди 8 години

Аз въобще не съм горд - гордостта е порок примерно като завистта. На Поли браво - наистина добра песен. Дори под гнусното облекло и грим който да съответства на тренда се вижда един приятен човек, който няма общо с извратените певици. Като се има предвид политиката парите и лъжите в конкурса може да смятате че сме победили. Браво на Поли - съхрани човека в себе си.

49

Анонимен

преди 8 години

За три минути песни какви искате да бъдат. Тук става въпрос за три минути да жегнеш със звучност зрителя и да остави диря в съзнанието на човека. Такава беше песента на България.Звучна, еуфорична, но понеже сме "България" няма как да се случи за да сме първи.

fallback