Снимка: Facebook
fallback

“Тя е единствената” (She's the One), написа в социалната мрежа певецът Миро под обща снимка с Ели Златанов.

Преди време той разказа в тв ефира, че жената до него се казва Ели и са заедно от 10 г., пише в. "24 часа" Тя живее в Лондон, където има успешен бизнес, затова двамата поддържат връзка от разстояние.

Съвсем скоро певецът се похвали и със снимки от Гърция, където по-активният на сцената от някогашния дует "Каризма" записва клип към ново парче.

Oще по темата

Съвсем скоро Миро се похвали и с подготовката за новото си турне, което ще е през август и септември. Това е първата му подобна изява от 2009 г. насам.

Поп певецът ще се появи първо на сцената на Бургас - на 30 август, след което ще пее във Варна, Русе и Пловдив.

В репертоара си е включил песни от миналото на Каризма, както и настоящите му "Убиваме с Любов", "Върха на планината", "Губя контрол когато", "Август е септември” и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

до 16

преди 8 години

От личен мой познат, на който мога да имам доверие, знам, че този човек е гей или иначе казано спи с мъже. Да речем се е пробвал да му се предложи.

14

ами

преди 8 години

Ще повярвам,че е гей/макар това да не ме вълнува особено/когато се изправи някой и каже-да,аз бях с него,а не,казаха,чух......Миро,желая ти от сърце щастие!

13

Анонимен

преди 8 години

Лично имам позната, която работи в хотел по морето и ми е разказвала какво прави Миро в този хотел и хора от кой пол се прибира в стаята си.Не виждам какъв е смисълът да се прави на какъвто не е. НО няма значение - да е жив и здрав, всеки си отговаря за себе си.Иначе мен не ме е касае кой с кого си ляга, но все си мисля, че е малко лицемерно да се прави подобно нещо, но пък всеки ис има своите мотиви. Може да се притеснява от критики и омраза.Иначе за мен няма лошо да си гей.

fallback