Снимка: Χ Factor
fallback

Утвърдено име в родния музикален бранш вече работи и по новия сингъл на рап сензацията в шоуто – Наско

„Вече имаме селектирани песни за Жана и ще колаборираме с интересни български и чужди автори” – така Саня Армутлиева обяви, че работата по първия сингъл на новия X Factor на България – Жана, вече тече.

Тя обеща, че още през февруари-март може да очакваме и първото й видео. Пътуване до Лондон също е част от бъдещите планове на новия победител в музикалното шоу. Там Жана ще бъде представена на екипите на Syco и Sony Music, които отговарят за артистите на X Factor по целия свят, като най-вероятно ще се срещне и със създателя на шоуто – Саймън Кауъл.

„Това беше моята цел – да стигна дотук”, заяви развълнувана самата Жана. В студиото на „Събуди се” тази сутрин победителката призна, че за нея това е сбъдната мечта и в началото дори не е подозирала, че ще стигне толкова далеч.

В ефира на Нова телевизия тя заяви, че иска да покаже на България нещо ново, да вкара в песните нещо различно и да комбинира различни стилове. „Няма какво да ме спре”, допълни уверено тя.

Сериозни музикални планове предстоят и за втория финалист – рап сензацията в шоуто Наско, който днес празнува своя 17-и рожден ден. По повод рождения му ден Саня Армутлиева го изненада със специална новина за него – той също ще пътува до Лондон, за да се срещне с екип от световни музикални специалисти. Утвърдено музикално име у нас също вече работи по неговия първи сингъл, който се очаква да излезе през първите месеци на 2014 г. След вчерашното успешно изпълнение между Ана-Мария и Богомил третият финалист в шоуто – Ана-Мария, може да очаква своя първи дует с финалиста от първия сезон Боги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Иво-000

преди 10 години

Дадоха наградата на тази наркоманка,вместо на българските деца като Наско,Ана Мария....Поредната пародия.

17

reni_89

преди 10 години

Защото имат гласови данни. Жана просто беше страхотна през целия сезон и заслужено спечели. Толкова бях щастлива, че няма на къде. Нямам търпение за песента и смятам, че ще успее. България има нужда от такива изпълнители като нея. С тази гнусна чалгия българите затъпяха отвсякъде.

16

reni_89

преди 10 години

Жана беше моят фаворит още от кастингите. Още като я видях си казах, че това е МОЯТ ЧОВЕК. Просто ме грабна с изпълнението си и ме прикова до самия край. Всеки друг, който съм харесвала е бил след това. Единствено Жана, Петър Петканов, и едно друго момче ме грабнаха още от самите кастинги. Само Жана продължи от тях, но се надявам и двамата да са добре и да не са се отказали да пеят, защото имаха прекрасни гласове. Само като се сетя, че можеше те да са на мястото на Атанас и ми става супер тъжно

fallback