Снимка: Monte Music
fallback

Деси Тенекеджиева започва нова серия от клубни участия. Преди дни се върна от Лондон и Брюксел и на 26-ти октомври в полунощ, заедно с перкусиониста Калин Вельов ще взривят Брилянтин Disco Bar в Пловдив.

Музикантите ще представят парчетата от албума ”Crazy Butterfly” , над който Деси работи две години.

Следващите дати от мини турнето й са на 9 ноември в Black Label, на на 21 ноември в Брилянтин - София и на 6 декември в Studio 5, като освен с Калин Вельов, певицата ще си партнира и с други музиканти.

Певицата също така подготвя и серия от Коледни концерти със Симфоничен оркестър в няколко от големите български градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

nico

преди 11 години

Може да е нещо, но в никакъв случай не може да бъде певица! Много слаб глас и само тероризира публиката, още повече на фона на добрите певци около нея! Аз бих се срамувал!

30

Jiu Jitsu

преди 11 години

На мен пък ми е симпатична. Яжте бастуна :)Като ви чета безмозъчните коментари и си мисля абе вие колко ли сте красиви всичките? И чистоплътни? И прогресирали...злобата ви прави грозни и антипатични.

29

Grom

преди 11 години

Все още се дивя при всяка поява на този вампир... Как пък веднъж не я досрамя въобще да се показва?! Че у тях няма огледала е ясно, че е толкова *** да не знаеш какво е огледало също е ясно. Но защо тормози народа? И откъде има пари?

fallback