Depeche Mode отново ще зарадват българската публика. Снимка: Reuters
fallback

Легендарната рок група Depeche Mode ще зарадва и българските си фенове през следващата 2013 година.

Британците, които след няколко часа на специална пресконференция в Париж ще обявят предстоящото турне на групата, ще изнесат концерт у нас на 12 май, сочи програмата на турнето им, цитирана от редици световни медии.

Мястото на концерта по всяка вероятност ще бъде стадион Георги Аспарухов.

Очаква се новината да бъде потвърдена официално в ранния следобед, когато бандата ще представи подробности за предстоящите концерти.

Освен в София, легендарната група предвижда и още няколко концерта на Балканите - в Букурещ, Белград, Атина, Истанбул и Загреб.

Дейв Геън, Мартин Гор и Андрю Флечър ще дойдат за втори път у нас, като имат и един отменен концерт.

За първи път прочутата банда гостува у нас през лятото на 2006 г., когато близо 40 000 души ги гледаха на столичния стадион "Локомотив".

Три години по-късно бе планувано тяхно второ посещение, което обаче бе отменено заради здравословен проблем на вокалиста Дейв Геън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 11 години

ТАМСЪМ!

40

eve1

преди 11 години

Любимата ми група!Там сме.Депеш правят музиката на бъдещето.

39

Bob

преди 11 години

Предполагам, че много звезди ще дойдат и през 2013г. за самостоятелни концерти и фестивали. И защо е нужно да се плюе по България и по българската публика? Напротив всеки, който е дошъл казва, че сме страхотна публика. Но явно Тулски и фенките на разни "звезди" са хора, които се срамуват да се нарекат българи. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Коментарите против България, българската музикална сцена и публика са жалки опити на смешни хора да се опитат да "пораснат" в своите очи.

fallback