41

Анонимен

преди 11 години

ТАМСЪМ!

40

eve1

преди 11 години

Любимата ми група!Там сме.Депеш правят музиката на бъдещето.

39

Bob

преди 11 години

Предполагам, че много звезди ще дойдат и през 2013г. за самостоятелни концерти и фестивали. И защо е нужно да се плюе по България и по българската публика? Напротив всеки, който е дошъл казва, че сме страхотна публика. Но явно Тулски и фенките на разни "звезди" са хора, които се срамуват да се нарекат българи. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Коментарите против България, българската музикална сцена и публика са жалки опити на смешни хора да се опитат да "пораснат" в своите очи.

38

Bob

преди 11 години

Depeshe mode са велика група. Tulski, не мога да разбера този нихилизъм и отричане. AC/DC са над 50г. е и? Включиха България в най-великото си турне. Много качествени групи и изпълнители идваха и ще идват. И твойта любимка леля Стефка дойде - тя изпълнява твоя критерий под 35г., звезда - е, не можа да привлече много хора, ама тя толкова си може. Лини Кравиц щеше да е тук на 30-ти септември, но затова пък тук бяха Red Hot. Феновете на латино попа чакат своята звезда Джей Ло

37

mdaa

преди 11 години

Имах късмета преди 6 години да бъда по средата, най-отпред, точно срещу тия двамата на снимката. Както и да го обясня, човек който не е бил там, няма как да ме разбере. На третата песен нямах ни крака, ни глас. А тези около мене бяха още по-големи ненормалници. Нямаше човек , който да не пее. Батко ви Дейвид не чуваше какво пее през по-голямата част от концерта и видимо се възхищаваше на публиката. Уникална тълпа. Евала от мен, пак така да се представим!

36

Анонимен

преди 11 години

Билети от утре на касите в НДК, на тикетпро.бг, както и в партньорската им мрежа! Йееее!!!

35

shithit

преди 11 години

Потвърдиха датата и мястото на концерта. И новата им песен беше готина

34

Анонимен

преди 11 години

Дъпеш Мод не са група за всяко ухо! Музиката им е малко по - сложна и на по - простичко устроените мозъци им действа депресиращо! Музиката им е елитарна, затова не може да се очаква всички да ги харесват! Тяхната аудитория са по интелигентните хора, затова адски много се учудих като събраха 40 хиляди през 2006 година на стадион "Локомотив"! Това говори доста добре за нас българите!

33

@Tulski

преди 11 години

Tulski..Ти правиш ли разлика м/у музика и какафония.Съвременна група?! Да има някоя друга група която го може.. но повечето и за *** за зеле не стават.Имаше преди време пост под парче на Пърпал мисля от тийнеджър /англоговорящ/... момчето бе казало нещо от рода."Моля да извините нашето поколение за това че убихме музиката."

32

Анонимен

преди 11 години

И 1000 лева да е билета отивам! Концерта им преди 6 години беше едно от най - хубавите ми преживявания в живота! Дъпеш носят някаква магия със себе си, уникални са на живо :)

31

nik4eto

преди 11 години

След няколко часа ли?Пресконференцията започва СЕГА-14:30 ч.

30

Анонимен

преди 11 години

Няма да има хора за стадион, но и в "Армеец" стават добри концертите - най-вече за нас с евтините билети.

29

Blago

преди 11 години

На герена :-( Е*аси *** място за този як концерт. Националния или залата!

28

Анонимен

преди 11 години

actualno/columnist/article/id/205/author_id/29

27

ЦЕЦО

преди 11 години

Дейвид да си седи у Ню Йорк. Ние искаме ЦЕЦААА ВЕЛИЧКОВИЧЧЧ !

26

Анонимен

преди 11 години

да пееш и да не можеш - Depeche Modeи тая година ли няма да продадът билети и ще се окаже че нищо не покриват и ще отменят концерта?

25

Чиновник

преди 11 години

Народа е беден, кинти да плаща по 80- 100 лв. за билет.

24

Anna

преди 11 години

depechemode.de/tour/tickets/Ne vijdam SOFIA v ofizialnija site na DM :(

23

22

преди 11 години

i ko

22

с.

преди 11 години

И аз слушам тежка музика,но Депеш мод са си явление!А и са основани през 1981!За да оцелееш в този вълчи бизнес толкова години определено трябва да имаш качества!Трябва да си рядко *** и ограничен за да отричаш подобни банди!