Лени Кравиц Снимка: архив, Reuters
fallback

Лени Кравиц отлага концерта си в София, който трябваше да се състои на 30 септември. Певецът съобщи това на страницата си във Facebook. Кравиц обещава, че ще дойде у нас догодина, но все още не е ясна точната дата.

“Чаках с нетърпение да отида в София цяло лято, за да пея за моите фенове и много съжалявам, че концертът ми трябва да бъде отложен“, пише Лени.

„В момента съм в Ню Орлиънс, работя върху историческия филм “Икономът“. Снимките за лентата бяха удължени и съм обвързан по договор да ги довърша. Обещавам, че ще бъда в София следващата година. Чакам с нетърпение да ви видя всички през 2013 г. С обич, Лени“, гласи още съобщението на страницата.

Отложеният концерт щеше да бъде втори за изпълнителя в България. При първата си визита през 2008 г. той събра над 15 000 души, които станаха свидетели на феноменално двучасово шоу, а поп изпълнителят обяви българската публика за най-вдъхновяваща.

Организаторите от Болкън Ентъртейнмънт и Жокер Медиа също потвърдиха неприятната вест за феновете на Кравиц.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012 година. Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.bg.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 11 години

kyde sa komentarite

26

Анонимен

преди 11 години

Ах, колко е умен ***. Не е достатъчно умен да си намери работа, не е достатъчно умен да изкарва пари или да успява в живота, но как ги надушва той конспирациите отдалечееее. Ще му пробутвате вие на него измишльотини за снимане на филми и пълни залиии. Абеее еееей, каква Гага, какъв Лени, в тоя форум са истинските звезди, просто лошия Бойко, гадната държава и проклетия късмет са ги спрели по пътя им към успеха и сега само днес.бг им е останал

25

фен

преди 11 години

Емма разбирам,че си чакала дълго да му засмучеш черния смок и сега си разочарована.И без друго сигурно нищо нямаше да излезе ,защото и *** има достойнство...

fallback