27

Анонимен

преди 11 години

kyde sa komentarite

26

Анонимен

преди 11 години

Ах, колко е умен ***. Не е достатъчно умен да си намери работа, не е достатъчно умен да изкарва пари или да успява в живота, но как ги надушва той конспирациите отдалечееее. Ще му пробутвате вие на него измишльотини за снимане на филми и пълни залиии. Абеее еееей, каква Гага, какъв Лени, в тоя форум са истинските звезди, просто лошия Бойко, гадната държава и проклетия късмет са ги спрели по пътя им към успеха и сега само днес.бг им е останал

25

фен

преди 11 години

Емма разбирам,че си чакала дълго да му засмучеш черния смок и сега си разочарована.И без друго сигурно нищо нямаше да излезе ,защото и *** има достойнство...

24

Емма

преди 11 години

Разочарована съм!!! А си купих билети още на първия ден! :((( И все пак, радвам се,че бях на концерта му през 2008. А на всички завистливи мизерници тук, искам да кажа: Ще се пръснете от злоба ей! Давайте го малко по-спокойно! Никой не ви е виновен, че сте провисили шкембета от тийнейджърска възраст и сте абсолютни *** !!! ЛЕНИ Е НОМЕР ЕДНО !!!!

23

фен

преди 11 години

Лени ,стой си там!Тука е някакъв ад!Хората нямат пари да си платят тока и за храна да не говорим за концерти .Озверели от глад диваци ще те нападнат още на летището и ще те разграбят целия.Ще ти вземат даже дъвката от устата, а може и да те бият.

22

Go

преди 11 години

Хахахах големи сте конспиратори всчики:)))А на всичкото отгоре нямал фенове, нямало пари, не би световна величина... Мани, мани...Стига сте дрънкали глупости - човека го е обявил лично пред всички в своята фен страница с аргумент и то доста сериозен. А за това че "няма фенове" говори факта че на концерта му в БГ преди няколко години имаше почти 20хил човека. Това което го пишат днес.бг за 15хил е лееееко невярно

21

Анонимен

преди 11 години

на кой му пука за тоя ,хората вече пари за хляб едва събират .. тия ни промиват мозъците с некакви съдрани западни антики ...

20

:)

преди 11 години

Тея "Болкан Ентъртеймънт Къмпани" са егати мошениците, пари не връщат за билети. Хората които са си купили билети за "Годсмак" още не могат да си вземат парите, а самите "BEC" са неоткриваеми - адреса им не е този, който пише, няма телефони, в ТР адреса им е счетоводна кантора. Дано да си вземете вие парите за билетите, ако не - да направим нещо по въпроса. 1 път сучайност, втори път - съвпадение, ама третия път вече ще падат кратуни.

19

до 9

преди 11 години

като имаш компютър и интернет е голяма привилегия и вече не ти трябва хляб.

18

Анонимен

преди 11 години

Според мен е отразил провала на Гагата и е решил да не се излага. И правилно е решил.

17

Анонимен

преди 11 години

първо Годсмак, после бате Иги, сега и Лени - скоро май ще останат само концертите на сръбските ***...

16

Урумпи

преди 11 години

Нема пари за билети.. то само той да се отказа таз година!дори за ред хот не моеме да съберем!

15

На Маркс брат му

преди 11 години

Ленин Кравиц немало да дойде! Ми седи си, изтребал си ни.........Да те у звиздътъ.....

14

Кутка

преди 11 години

Според мен концертът не се продава. Какъвто и договор да има за филм той лети за 2 дни до София пее и дим да го няма. Но в тая криза Гага едва напълни арената, какво говорим за Лени.

13

Анонимен

преди 11 години

Днес само за *** и *** има новини!

12

Анонимен

преди 11 години

фейсбук е лай*о

11

Анонимен

преди 11 години

има голяма вероятност да го отменят поради 'слаб интерес', а тези ала бала 'имам ангажименти', ги разправяйте на някой друг!

10

боян

преди 11 години

мда... само дет през 2008-*** отидох на концерта, щот ми изпаднаха покани, и бехме тоталка 5 000 човека на Академик, и то с персонала + охраната на стадиона."грандиозното" шоу беше повече от скучно, озвучаването - потрес.за тая година сигурно са продали 7-8 билета и изведнъж му изникна ангажимент на човека...:))

9

Silver до 5

преди 11 години

Имам едно нещо, с което мога много хубаво да те нахраня, малкия ми гладник той.Пиши в други статии, подлого продажна комунистическа!

8

До 5

преди 11 години

Храна нямаш, но компютър и интернет да пишеш простотии по форумите имаш.