Риана, Снимка: Reuters
fallback

Риана поръчала огромно количество храна от португалски ресторант и се наложило той да затвори за другите си клиенти. Дамата имаше участие на фестивал в Лондон и поръчала за целия си екип куп храна и продуктите на заведението се изчерпали, така че се наложило да спрат поръчките на всички останали посетители.

24-годишната звезда в платила около 7 000 британски лири за покупките си.

„Риана поръча от всичко в ресторанта и пожела да бъде докарано в бекстейджа за нея и екипа ѝ. Наложи се заведението да затвори, защото не им останаха продукти. Всички се смееха, че само Риана може да опразни Nando's", заяви източник пред Daily Star.

Антуражът на Риана е напброявал около 90 човека и според информатора тя е похарчила малко състояние за престоя им на фестивала.

„Тя имаше 5 огромни съблекални, за да релаксира преди и след участието си. Също така поиска собствена баня, за да не използва една и съща тоалетна с другите", допълни източникът.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Благо

преди 11 години

в този сайт някои "новини" направо са подигравка, а коментарите от долу са още по-глупави.Ресторанта е трябвало да откаже поръчката защото не са се разбрали предварително за такава голяма поръчка. Не можеш да влезеш в празно заведение и да кажеш "сега и тук реших да си направя сватбата" примерно. При такива големи поръчки трябва предварително да се уговори всичко. Единствената новина в случая, е че този ресторант загуби голяма част от клиентите си, което не виждам с какво трябва да ни засяга.

24

до 20

преди 11 години

"В състава на населението 96% са барбадосци (баджани) - потомци на чернокожи-роби и мулати" А откъде тези чернокожи са отишли там след като коренното население са индианци?! Май глупакът не е 16,а този който ругае непознати по форумите...

23

Анонимен

преди 11 години

И в най-бедната страна в Европа това е водеща новина...

fallback