Снимка: архив, Reuters
fallback

Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ.

Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито такова количество вода, че да се предположи, че тя се е удавила след заспиване във ваната.

Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът е узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключила стаята и те я измъкнали от ваната, пише сайтът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Whui cares

преди 12 години

УЙтнито умрЕла .. but wHUI cares? Жалко за човека, мир на праха и, но оттам нататък аз НЕ харесвах музиката и .. пълна отврат беше .. изключвах радиото/ТВ-то anytime she waz singin' ..

77

ни

преди 12 години

Виновна е Османската империя.

76

фен

преди 12 години

Наркотиците на никого не са простили...

fallback