78

Whui cares

преди 12 години

УЙтнито умрЕла .. but wHUI cares? Жалко за човека, мир на праха и, но оттам нататък аз НЕ харесвах музиката и .. пълна отврат беше .. изключвах радиото/ТВ-то anytime she waz singin' ..

77

ни

преди 12 години

Виновна е Османската империя.

76

фен

преди 12 години

Наркотиците на никого не са простили...

75

хи хи

преди 12 години

Хорейшо това ти ли си ?

74

Анна

преди 12 години

....не знам за чужденците - те се увличат по всякакви нови за тях "религии" и учения.Но за нас,българите,истината е една - да се обърнем към Православието.В чистата му форма,спасила ни като нация и личности от древността.Да се издигнем над дребните караници и спорове,в които ни въвеждат съвремените политици и служителите на бивша разунавателна организация,настоящи църковнослужители и наистина да помислим за душите си ! Друго спасение няма и няма да бъде открито !

73

Анна

преди 12 години

...това е простата истина. Не може да получиш нещо ценно,без да дадеш в замяна нещо ценно. Ставайки известен, загубваш възможността да бъдеш себе си,да бъдеш истински щастлив,защото си загубил душата си и си се отдаличил от общуването с Бога. За това много известни личности се превъзнасят по будизма и източните религии и се опитват да намерят себе си и спокойствието си в отдалечаване от обществото,за известно време. Всяка една религия подтиква към това - самовглъбяване и връзка на душата с Бога.

72

Анна

преди 12 години

Уитни,а и всички други известни и богати личности - дали са бизнесмени,хора на изкуството или спортисти са представители на една прослойка,която в замяна на душата си,получават слава и богатство. Сценарий известен от древността,преминал през "Фауст" на Средновековието и имащ много последователи в наше време. Сега това става достояние на милиони защото има средства за масова информация.В предишните векове - само хора,които са били образовани и са четяли,мислители са били наясно с този проблем.

71

до MD

преди 12 години

Лекарствата се изписват по латинска транскрипция в Б-я,но не и в Америка. Произношението на едно лекарство на латински е спорно,доколкото това не е говорим език."Xanax" е търговско наименование на лекарството и наистина на англиийски се произнася " Занакс". Alprazolam е генерическото му наименование и така може да се намери по цял свят. Но щом се изписва наименованието според търговската марка е правилно да се произнася на съотвения език в страната,където е произведено лекарството.

70

do 73

преди 12 години

mersi

69

Анонимен

преди 12 години

Ууууу най-накрая се свърши с дразнещото и викане.

68

do 73

преди 12 години

Heith Ledger ,,,

67

Анонимен

преди 12 години

то и баба знае че наркотиците не се мешат с пиене.или ще друсаш или ще поркаш.ако си и на двете отиваш при Винету скоропостижно.всеки *** го знае.с шепа приспивателни и бутилка уиски може да пратиш в гроба и 130 килограмов мъж здрав като бик.та тази ли 50 килограмова женица...

66

baba Pena

преди 12 години

do 69Alooooo, ti zabravi Michael Jackson, Leith Hedjer , Elvis Presley , Freddy Mercury.....otivat si muzikalnite titani...ostavat samo pesnite im i spomenite za nashata mladost !! Dnes zaruva posredstvenostta i poshlostta !!!Napravo da zaplachesh !!!

65

Алф

преди 12 години

Ксанакса е много силно успокоително. У нас в аптеките се продава само със зелена рецепта. Пие се по схема. Предозирането му без алкохол е опасно. Алкохолът многократно засилва действието му. Просто заспиваш и не се събуждаш. Възможно е да се удавиш ако заспиш , когато си във вана.

64

...

преди 12 години

PRICHINATA ZA SMARTA E CHE E SPRQLA DA VZIMA ANTIDEPRESIVNITE SI TABLETKI ( TE SE SPIRAT POSTEPENNO) ZASHTOTO SE E CHUVSTVALA PERFEKTNO I BEZ TQX I E POLUCHILA UDAR.

63

...

преди 12 години

INFARKT

62

Анонимен

преди 12 години

Светът е потресен от нелепата кончина на гигант в поп музиката Уитни Хюстън.Светът за пореден път потъна в скръб, а колко млади гениални музиканти и певци -божествени пратеници, които дадоха хляб на милиони музиканти и певци по света, които се опитват да им подражават, но уви, те са ЕДИНСТВЕНИ И НЕДОСТИЖИМИ- Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кобейн, Дж.Ленън, Ейми Уайхаус.Не е ли възможно те да са нормални, а останалите милиони по света са некадърници...

61

74

преди 12 години

Толкова ли е трудно тези, които не харесват Уитни и не съжаляват за нейната загуба, просто да замълчат и да спестят на онези, които я ценят злобните си и бездушни коментари? Може да не е най-важната новина, но е значима за много хора. Всеки има различни приоритети и предпочитания. Нека бъдем хора и уважаваме това.

60

do 65

преди 12 години

Predpochitam da znam neshta za hora ot svetovna velichina , a ne povtarqshtite se prostotii v nashiq parlament ili koq svalq Hristo Sirakov , ili noviq priqtel na Azis koi e.Mnogo nepodgotven se izkaza , i to za koi ... .

59

труден

преди 12 години

Убиха талантливата жена, за да натрупат печалби за последно от нея. Знаете, че кариерата й западаше, заради начина й на живот.