Снимка: Метрополис
fallback

След добрата новина за феновете на електронната музика, че Карл Кокс ще направи първото си лятно парти на открито у нас, Метрополис обявиха и второто име, което ще разгорещи нощните плажове.

Вторият световноизвестен диджей, който ще чуем дебютно на брега на морето е Sharam от Deep Dish.

Датата е 13 август, мястото - плаж Какао в Слънчев бряг, който организаторите спокойно наричат българската Ибиса.

Познат на света на поп културата под първото си име, Шарам Тайеби е носител на Грами продуцент и феноменален ди джей.

Няма уважаващ себе си клуб в която и да е точка на света, който да не се е пръскал по шевовете когато на пулта е заставал Шарам.

Сетовете му взривяват публиката с неповторимата смес от дълбоки като марианската падина бас линии, заразни ритми и зарибяващи мелодии.

Той е собственик и на грамофонната компания Yoshitoshi, която предефинира понятието електронна музика последните 15 години.

Oще по темата

Няма друг електронен артист, който да е работил с Мадона, Ролинг Стоунс, Джанет Джаксън и Дайдо и който да има 4 номинации и една награда Грами за най-добър ремикс от 2002 година.

Музиката му озвучава модните дефилета на Версаче в Милано и Париж а той е един от първите утвърдени артисти, които откриват таланта на Джъстин Тимбърлейк далеч преди кариерата му да го изстреля в космоса.

Нищо от това, обаче нямаше да има значение, ако не беше невероятният му контакт с хората. Шарам се чувства в свои води навсякъде, където пуска – било пред абсолютните маниаци в пустинята Мохаве на фестивала Burning Man, или сред елита в най-луксозните клубове в Париж, Лондон, Ню-Йорк, Маями и остров Ибиса.

След изключителната му кариера като основен “мотор” на най-популярното дуо в електронната музика Дийп Диш и два легендарни миксирани албума за Global Underground – Москва и Торонто, Шарам продължи соло и от 2008 година променя представите ни за модерен звук – най-напред с топ 10 хита си PATT (Party Аll Тhe Тime) и пресните си колаборациите с Пи Диди, Даниел Бедингфийлд и Томи Лий.

Всяко негово идване е равно на 100 процента чисто забавление, а към тази гаранция плажът и лятната атмосфера у нас са повече от обещаващ бонус...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback