По-малко от 3 месеца преди партито на Метрополис със специален гост Карл Кокс на морския бряг, световноизвестният диджей обяви, че на път е първият му дългосвирещ албум от 6 години насам.

Заглавието му е All Roads Lead to the Dancefloor, а в съдържанието има 20 чисто нови парчета в стиловете техно, хаус, дъбстеп и други.

Изданието ще излезе през собствения лейбъл на техно иконата - Intec Digital в необичаен формат - самоъпдейтващ се USB стик.

На първи август феновете му ще могат да си купят USB-то с първите 12 трака съдържащи парчета от All Roads, няколко B side версии и други материали.

В края на септември USB собствениците ще получат втори сингъл заедно с ремикси и видео, а на 17 октомври ще бъде и третият ъпдейт, съдържащ нов сингъл с ремикси и видео.

Финалната фаза на проекта ще бъде в постоянно развитие и ще зарадва собствениците на специалния стик с ъпдейти от първото лайф турне на Кокс и бандата му в Австралия това лято.

Карл Кокс обещава и достъп чрез машинката до пълния каталог на Intec Digital, както и новини и музика от последните две години. 

Още по темата

"Плащате цената на един продукт, а USB-то ви дава не само албума, но и става ваш ключ до всичко, което ще правя през следващите 12 месеца" - уточнява той.

Междувременно организаторите от Метрополс съобщиха, че са свършили суперпромо билетите за партито му на 20 август на плажа на Какао, а промо пропуските също са напът...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase