Десетото юбилейно издание на Solar Summer Festival ще доведе за поредно парти у нас диджей № 1 в света Armin Van Buuren.

Четири мегапартита ще се състоят на Слънчев бряг в периода 30 юли – 11 август и по традиция звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30 юли грандиозното начало ще постави обявеният наскоро за „най-велик диджей на всички времена” – Tiеsto. Той се завръща на Solar, след като през 2009 г. направи невиждано дотогава у нас мултимедийно шоу.

На 5 август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. Желани гости на най-големите в света фестивали за електронна музика, те съгласуваха програмите си, за да дойдат заедно на Solar.

На следващата вечер, 6 август, парти щафетата ще поемат трима безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Финалът на Solar Summer Festival е запазен за рекордьора по титли диджей № 1 за последните четири години – големия Armin Van Buuren.

Още по темата

Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мегазвезда.

След спектакъла му у нас миналата година той обяви българското си парти за най-якото на 2010 – годината, в която взе поредната си титла в престижната класация на DJ Mag за най-добър диджей в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase