Снимка: Джаzz+

Последният концерт от седмото издание на фестивала Джаzz+ ще се ни срещне със сензацията от Единбург Hidden Orchestra, които ще представят на живо своята кинематографична и изпълнена с електронни звуци музика.

Концертът ще започне с DJ сет на Досю Амуджев от Groovy Sessions, който ще подгрее с любимите ни фънки и джази бийтове от неговите култови радиошоута.

А самите Хидън Оркестра са подготвили изненада - към тях на сцената ще се присъедини гост-музикантът Fraser Fifield на саксофон и кавал. Да, няма грешка - кавал!

Фрейзър участва в записа на Night Walks (дебютният им албум, издаден от Tru Thoughts през 2010) и придружава групата на най-важните им концерти.

Откакто са тръгнали из Европа тази пролет (Истанбул, Прага, Барселона, Марсилия, както и клубове в Белгия, Франция, Германия и Полша) Hidden Orchestra, предизвикват екзалтирана реакция навсякъде, а феновете се надпреварват да качват клипове от концертите им в каналите за видео споделяне.

Още по темата
16 фев 2011 16:51

София с гордост се нарежда по средата на турнето на групата, което продължава с Лозана, Люксембург, Цюрих, за да стигне закономерно до повече от 10 фестивални участия през лятото.

Концертът у нас ще започне в 20.00 в Sofia Live Club и по време на живото свирене пушенето е забранено.

Децата влизат безплатно, а към входа за възрастните (40 лв със запазено място и 25 лв за правостоящо място) е включено питие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase