Снимка: SME
fallback

Британската група Hot Chocolate ще гостува на 28 февруари у нас.

Групата ще представи най-големите си хитове, сред които евъргрийните You Sexy Thing, Every 1's a winner, It Started With a Kiss и So You Win Again.

Групата е сформирана през 1969 г. и още след първия си хит – реге кавър на Джон Ленън и неговата Give Peace A Chance, подписва договор с лейбъла на Бийтълс.

През 1970 г. те за първи път застават на предни позиции в класациите във Великобритания с парчето Love Is Life, последвано от многобройни хитове, влезли в Топ 10 на британските чартове.

Комбинацията от таланти на даровитите музиканти се оказва изключително успешна и в следващите години те показват изключителна продуктивност в своята музикална кариера.

В края на 80-те Hot Chocolate превземат и германските музикални класации. Песента Never Pretend, написана от Харви Хинсли - китариста на бандата, дълго време не напуска челните им места.

Групата взема участие на кралското сватбено парти на принцеса Даяна и принц Чарлз в Бъкингамския дворец, както и в премиерата на филма "Титаник".

Концертът на Hot Chocolate у нас е с начален час 21,00 в клуб Night Flight, a билетите са от 30 до 50 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

НаблюдателЕ

преди 13 години

За съжаление, лидерът, лицето и авторът повечето от хитовете на тази уникалната група от 70-те и 80-те години Errol Brown от 1986 не е в Hot Chocolate!Hot Chocolate е единствената група с поне един хит за всяка година през 1970-1984 в топ-листите на Великобритания!Разкошни и душевни песни, оригинален стил!

1

8-ия ден

преди 13 години

Бяха...мина им времето, дори ги бях забравил...Малко фалцетно пеене - е, то си беше "модерно", и тримата братя от "Bee Gees" - и те имаха такъв период...Носталгия по 70-те.....

fallback