Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Бийонсе подари на съпруга си Джей Зи най-бързата кола в света.

Певицата е купила Bugatti Veyron Grand Sport за 41-вия рожден ден на рапъра. Автомобилът е на стойност 1,3 милиона британски лири.

Джей Зи се слави и като човек с доста богата колекция коли, но бил крайно развълнуван от специалния подарък, който съпругата му трябвало да поръча година предварително.

"Джей Зи притежава забележителна колекция от скъпи автомобили, но дори и за него Bugatti е нещо много специално. От всичко, което Бионсе можеше да му купи, реши, че той ще цени този подарък с години", споделя източник пред "The Sun". 

Още новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 13 години

Няма по-голямо доказателство че колелото на съдбата се върти и е казано от Бога--последните ще станат първи....Много светкавично се разви при ***--като дете четях книги за горките черни роби а сега са най-богатите .Само с нас в БГ нещата не се получават така--на дъното сме си били и така до днес...

65

Баба Гицка

преди 13 години

Не знам, ама като пусне внука тая музика, кокошките спират да носят, бе.

64

Pfff

преди 13 години

Абе незнам ама този човек на 12 години е прострелял брат си в рамото като наказание за това че му е откраднал златен пръстен !!!! :D :D :D ... от гетото на голямата ябълка - до върха на света ... евала батенце друго не мога да ти кажа .. голям си Джей :)))) (и все пак 2pac казва: *** JAY Z :D .. така че *** JAY Z :))

fallback