"Направих си и тату, на което пише скромно: „I Am The Hip Hop“. Мисля новия албум да се казва така", заяви в интервю за mp3.bg Мишо Шамара.

"Всички рапъри искат да са Шамара, но няма как. За да бъдат Шамара, най-важното е да имат голеееееееееееми та*аци. А те нямат. Имат орехчета. Направо пъпчици!"

В интервюто, познатият още и като Big Sha, разказва за феновете:

"Според мен, ако си фен, търпиш няколко метаморфози.

Първо слушаш Шамара и много му се кефиш. После започваш да го копираш. В един момент – решаваш да пееш, но песента става много тъпа и всички твои приятели ти се подиграват. Но все пак – тя е твое творение и се побъркваш!

И тогава Шамара става фиксидея, която трябва да се намрази и осере."

По повод отношенията му с Ъпсурт, Шамара споделя, че вече са в много по-добри такива от преди, а попитан дали не е време да ги видим заедно в общ проект, Шамара казва:

"Това ще е голям удар! Но за да се стигне до това, ще са необходими още бутилки водка, които да изпием заедно."

На въпроса дали би се съгласил с мнението на Устата за това, че родната хип-хоп публика е неблагодарна, варненската легенда заявява:

"Той пък какви претенции има за хип-хопа? Според мен си е избрал пътя, по който да върви, и там му е мястото. Устата трябва да си мълчи, когато говорим за истинска музика. Нека ходи да пее в Биад и да не дава мнение за хип-хопа."

В интервюто Шамара разказва за намеренията да направи риалити, за новото му пътуване до Щатите, за колаборациите с поп изпълнителите и за желанията на Гошо от Почивка.

Цялото интервю с Шамара - четете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase