Традициите са хубаво нещо, особено когато става дума за парти събития. За трети път в София ще се развихри фестивала HARD LOVE, посветен на техно музиката.

Единственото у нас събитие, посветено на по-твърдата електронна музика, ще се развихри на 23 май в столичната зала „Христо Ботев“.

Техно лудницата се организира за втора година от «хард» лайнерът на Метрополис – DJ Смърф и «първата дама» на българската техно сцена мис Лидия.

Eдно от най-очакваните събития на годината за любителите на техното и хард техното отново ще бъде домакин на четирима световни посланици на един от най-мощните стилове музика.

HARD LOVE 3 е част от европейското турне на бразилският топ техно продуцент Elton D, който е подготвил чудовищно изпълнение за първата си изява у нас. Впечатляващата му дискография е осигурила място на плочите му в кейсовете на топ техно звезди като Murphy, Cave, Preach, Misjah, Marco Nastic, Christian Fisher.

За първи път в България идва и eдна от ключовите дами в немското хард техно – Linda Pearl, която гарантирано ще разтърси с твърдият си саунд и прецизно миксиране.

Хедлайнерът на третото издание на фестивала HARD LOVE няма нужда от дългo представяне. Името на Viper XXL (собственикът на Аrtillery bookings) е станало синоним за хард техно на най-високо световно ниво.

Следващият участник Matt Maddox, който идва за пръв път у нас, влиза в редиците на светoвните топ хард техно ди джеи още през 2004 с първото си парче за лейбълът на Robert Natus - Bitshift, но повратната точка в кариерата на младият хърватин става тракът му Psycho издадено за същият лейбъл година по-къснo и продадено в многоброен тираж по целият свят.

От щаба на Ultra359 подшушнаха, че ще осигурят най-мощният саунд за десет часовият техно маратон. Задължителните за събитие от такъв мащаб мултимедийни екрани, плазми, лазери и специални ефекти ще допълват ефекта от музикалната атака на техно звездите.

За най-верните и нетърпеливи техно фенове организаторите са приготвили 100 промоционални билетa на цена от 15.00 лв. Те ще могат да бъдат намерени само в мрежите на Ticketstream и Eventim. Втората промоция от 200 билета на цена 20 лв, както и билетите на предпродажна цена от 22,00 лв. Цената на входа ще е 26,00 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase