Бийонсе беше секси-фурия на концерта, посветен на Тина. А сега си ги представете заедно! Мммм. Снимка: friendster.com
fallback

След като разбрахме, че на сцената ще има един съвсем нов и неизвестен музикант заедно с Foo Fighters, вече имаме и съвсем прясна новина за грандиозното шоу, което подготвят организаторите.

Тя е, че на 10 феврури на сцената ще излязат заедно легендата Тина Търнър и новата дива – Бийонсе и ще разцелят с песен, която обаче остава тайна за всички засега. Сигурното е, че ще бъде впечатляващ пърформанс.

Бийонсе никога не е крила, че обожава Тина Търнър и даже изпълни “Proud Mary” на концерт, посветен на певицата през 2005-та. За Тина се знае, че когато прави дует, този, който е до нея никога не е случаен и успехът е гарантиран.

Засега това са единствените потвърдени присъствия на церемонията.

Стана ясно, че след погрома на Бритни на MTV-наградите, тя е персона нон грата за гилдията и няма да бъде поканена нито да пее, нито на самата церемония.

Напомняме, че двамата сигурни пърформъри имат по няколко номинации тази година.

Бийонсе, която миналата година получи награда за най-добър съвременен R&B албум тази година е номинирана за най-добра песен (Irreplaceable), за най-добър дует (Beautiful Liar с Шакира).

Foo Fighters са й конкуренти категорията за песен на годината (The Pretender). Същата песен е номинирана и за най-добро хард-рок изпълнение и най-добра рок-песен.

Албумът им Echoes, Silence, Patience & Grace, пък се бори както най-добър албум на годината, така и за най-добър рок-албум.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Беззначение

преди 16 години

Спрях да чета Нюз.Бг поради подобни глупости и минах на вашия сайт за Бг новини. Но ако продължа да чета на Български език глупави английски думи изписани на кирилица, когато си има български такива, ще ви зарежа и вас.

10

преди 16 години

А може би уважаемите автори не правят разлика между Тина Търнър и Уитни Хюстън? Тя е жената с прекрасните дуети с изброените изпълнители.

9

преди 16 години

Я кажете какво по-точно ще "разцеЛят" Биба и Тина, пък после ми изтрийте коментара, както правите с всички неудобни.

fallback