11

Беззначение

преди 16 години

Спрях да чета Нюз.Бг поради подобни глупости и минах на вашия сайт за Бг новини. Но ако продължа да чета на Български език глупави английски думи изписани на кирилица, когато си има български такива, ще ви зарежа и вас.

10

преди 16 години

А може би уважаемите автори не правят разлика между Тина Търнър и Уитни Хюстън? Тя е жената с прекрасните дуети с изброените изпълнители.

9

преди 16 години

Я кажете какво по-точно ще "разцеЛят" Биба и Тина, пък после ми изтрийте коментара, както правите с всички неудобни.

8

Веси

преди 16 години

Джордж Майкъл, Енрике Иглесиас и Марая Кери???? Хехехе! Имам всичко на Тина Търнър и не знам да е имала такива дуети! Айк Търнър, Дейвид Бауи, Ерос Рамацоти, Браян Адамс и Сантана имат дуети с нея! 1999 година в шоуто VH1 Divas Live 99 пее заедно със Елтън Джон песента The Bitch Is Back и също така пак със него и със Шер пеят Proud Mary!

7

бай

преди 16 години

Тина Търнър не е правила дует нито с Джордж Майкъл, нито с Енрике Иглесиас, нито с Марая Кери. Уитни Хюстън е тази която има дуети с тези изпълнители.

6

Tania

преди 16 години

FOO FIGHTERS are the best !!!

5

преди 16 години

Яка мацка!

4

Gretel

преди 16 години

Думата пърформанс се използва в българския език, но ми е интересно откъде се появи пърформър.

3

:)

преди 16 години

не намери за какво друго да се заядеш на статията, че за такава простотия ли бе? Я ни кажи, като си толкова хитър, как точно произнасяш perform? Може би перформ? Те не твърдят, че има такава дума в английския, а просто пишат тази дума, която се използва в българския:)

2

ооо, неразумни .....

преди 16 години

хайде да 'диверсифицираме' , на гледаме 'лайф', да имаме 'стайлинг' да 'листваме' фирми по регистри ;)журналисти (?), толкова ли ви е беден речника ?

1

Кирил и Методий

преди 16 години

"пЪрформанс" !?!?! Няма такава буква в английския - Ъ. Смешници....