След големия успех на Welcome To the Loop, DJ Balthazar и DJ Dian ще направят ново турне, но този път с колегата им JackRock, съобщи mp3.bg.

Троицата ще обиколи 16 града в България, като входът за всички партита ще е безплатен. DJ-те ще представят новите си сетове в Шумен, Търговище, Ловеч, Плевен, Русе, Сливен, Казанлък, Ямбол, Бургас, Стара Загора, Габрово, Варна, Смолян, Пазарджик, София и Благоевград.

Стартът се дава на 2-ри октомври.

Освен че входът е свободен, за посетителите се предвиждат и награди. Първите 50 човека, дошли във всеки клуб, ще спечелят подарък CD с ексклузивен микс от авторски парчета на Deep Zone Project и Balthazar & JackRock, а всички останали посетители ще получават скреч карта, чрез която ще могат да изтеглят микса от интернет.

За датите в Стара Загора, Габрово и Варна (съответно 18, 19 и 20 октомври) е поканен специален гост-диджей от Португалия – Hugo Rizzo, както и Deep Zone Project, които, заедно с новия член на групата - певицата Йоана, ще представят на живо предпремиерен репертоар и някои от класическите си хитове.

Грандиозният финал ще бъде в София, на 25-ти октомври, в зала Христо Ботев. Точно така, в зала, не клуб.

И входът отново е свободен.

Хедлайнер на събитието ще бъде немската звезда Azzido Da Bass, подкрепен от още двама свои чуждестранни колеги, както и Deep Zone Project, DJ Balthazar, DJ Dian и JackRock.

По време на турнето за първи път ще бъде представено и новото парче “DJ, Take Me Away” на Deep Zone и Balthazar, с което те ще участват на Евровизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase