Уитни не е загубила чара си. Снимка: yahoo.com
fallback

"Никой на този свят не може да пее като Уитни, ето защо тя е смятана за основополагаща певица не само от нас, но и от целия музикален бизнес", заяви Антонио Ел Ей Рийд, президент на „Ариста“.

Преди броени дни Уитни подписа договор за главоломната сума от 100 милиона долара – един от най-сериозните контракти, сключвани някога.

Споразумението е с лейбъла „Ариста“, с който певицата е започнала музикалната си кариера.

Той предвижда Хюстън да се качи с гръм и трясък на сцената, след като напоследък се оплете в интриги, наркозависимости и семейни скандали.

Всички помним обаче 80-те и 90-те години, когато тя беше ненадмината. Според продуцентите на „Ариста“, пътят до първите места в класациите изобщо няма да бъде труден и дълъг.

В следващите няколко месеца се очаква певицата да запише първия си албум, който по договор трябва да бъде последван от още поне два.

"Адски съм развълнувана и с нетърпение очаквам да вляза в студио и да започна записите. Имам какво да кажа", каза певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

viva.ilieva

преди 16 години

mnogo sa xuavi nadqvam se i da gi pusnat pak po televizqta i po diskove i kasetki

38

fugu

преди 16 години

Определено ми е писнало от пишман разбирачи, които нямат и капка представа от материата, която коментират! Визирам изключителната невежа със звучното и достойно име - "bitch",която поразява със своята неподправена тъпота, наглост и тотална неусведоменост! Сладка, попитай маъка си и ще разбереш, че ти си нейният неуспешен аборт, скапано, недодялано, вчалгарено и със сигурност - грозно създание! Приатен ден! :)

37

светльо

преди 16 години

ха, дано да ни радва още с много много хит4ета тази невероятна жена!!!

fallback