Снимка: iStock

Септември е вече тук, дните са по-къси и по-хладни! Това означава само едно – есента чука на вратата. Време е да приберем дълбоко в гардероба сандалите и чехлите за плажа, за да извадим високите маратонки и ботите. Започват дните с променливи температури, валежи и облачно време, които ни карат да прекарваме все повече време на закрито и да губим мотивация за каквито и да е дейности навън.

Но има един начин да накарате ума и тялото си да излязат през входната врата – с красив тоалет и подходящи обувки. Ако ви е писнало от традиционните маратонки и дънки, напълно ви разбираме. Еднообразието и класиката понякога могат да помогнат, особено когато бързаме за работа, но в повечето случаи ни карат да се чувстваме отегчени и скучни. Затова на помощ идваме ние с предложение да промените и разнообразите малко нещата тази есен. А най-добрият и лесен начин да направите това е чрез смяна на обувките.

Сабото е често свързано с отминали десетилетия, когато в училище са се носили униформи с червени и сини шалчета. Рядко някой от днешното младо поколение дори може да опише какво представлява тази обувка, но ще се изненадате да разберете, че тя отново се завръща на мода. Разбира се, днешната версия е малко по-подобрена, по-стилизирана и гъвкава, за да може да пасне на все повече тоалети в гардероба ни.

Въпреки че сабото е универсална обувка, която да носите от сезон на сезон, есента е времето, когато тя наистина може да блесне. Моделът се съчетава добре с всяко есенно облекло, което планирате да носите. Независимо дали вече имате свой собствен чифт, или обикаляте за закупуването на първото си сабо, ние имаме няколко предложения за визия, в които да включите обувката.

Как да включите сабото в тоалета си разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase