Снимка: Getty Images

Кристина Агилера стартира 2024 година със стил!

43-годишната изпълнителка се завърна в Лас Вегас за втория си концерт в Син Сити. Съботното и неделното й шоу, които дадоха началото на 10-дневен престой в залата Voltaire Belle De Nuit, намираща се в хотела Venetian Resort and Casino, бяха изпълнени с множество хитове и спиращи дъха тоалети. 
 
Агилера си партнира със стилиста Крис Хоран, създавайки различни визии - от рокля, покрита с рози, до прекрасен светещ тоалет и привличащо вниманието трико. Изпълнителката промени външния си вид поне девет пъти през почти 90-минутното шоу, с което успя да разнообрази нещата и да поддържа интереса на публиката. 
 
В публикация, направена в Instagram за края на годината, Агилера събра най-добрите си моменти от 2023 година и отдели време, за да спомене за приключението, което я очаква през следващите 12 месеца. 
 
"Тази вечер бележи началото на нова глава. Не мога да се сетя за по-добър начин да се сбогувам с тази невероятна година от това да прекарам вечерта в Лас Вегас с всички вас, заобиколена от енергия и ентусиазъм. Наздравеза магическите моменти, които ще създадем, музиката, която ще изпълни сърцата ни, и безбройните възможности, които ни очакват", написа тя в описанието. 
 
Сексапилните и впечатляващи тоалети на Кристина Агилера от Лас Вегас може да видите в Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase