Снимка: Istock
fallback

Всеки човек има някакви ненужни вещи и предмети вкъщи. Събирани с години, подарени, никога неизползвани или изцяло излишни, тези неща събират прах и заемат място в дома, което е напълно излишно. Някои предмети не само никога не влизат в употреба, а дори могат да са вредни за здравето.

Кои са вещите и предметите, които да изхвърлите още сега от дома си?

Стари, вехти мебели

Мебелите се амортизират с времето. Ако имате стари такива, които са ползвани десетилетия, времето им е дошло. Някои антики, които обаче нямат материална или емоционална стойност, също нямат място в дома ви. Време е за промяна. Подменете тези вещи с нови, за да внесете нова свежа енергия вкъщи.

Сребърни прибори, подарени сервизи

Ако имате сервизи, подарени на сватбата ви или тази на вашите родители, баби и дядовци, но не ги използвате, време е да се разделите с тях. Такива вещи има всеки в дома си, но в повечето случаи не се използват. Подарените сервизи и прибори често не са по вкуса ви, затова и стоят в шкафа. Вместо да заемат място, продайте ги, подарете ги, но не ги пазете просто така.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 месеца

Да бее.. казват ми да си изхвърля златните пендари със златни монети от 1000 години събирани от моите деди, понеже биле стари?!? .... Първите Банки са били Златните Пендари висещи на шиите на нашите съпрузи от хиляди години.... и никой, а *** никой не е смеел да нападне, да ограби нашите Банки - Съпругите наши.... За да има Род и Български Народ. ... Но изгледайте филма - "Време Разделно 1ва и 2 част" и ще разберете къде е отивало нашето злато, а след това през 1962г ... 32 тона злато към Москва

22

Икономист Естет

преди 7 месеца

Който изхвърля сребърни прибори да ми се обади веднага!

21

Анонимен

преди 7 месеца

То из българските домове е пълно е със ценности. Старите са тошово време, новите от алиекспрес.

fallback