23

Анонимен

преди 7 месеца

Да бее.. казват ми да си изхвърля златните пендари със златни монети от 1000 години събирани от моите деди, понеже биле стари?!? .... Първите Банки са били Златните Пендари висещи на шиите на нашите съпрузи от хиляди години.... и никой, а *** никой не е смеел да нападне, да ограби нашите Банки - Съпругите наши.... За да има Род и Български Народ. ... Но изгледайте филма - "Време Разделно 1ва и 2 част" и ще разберете къде е отивало нашето злато, а след това през 1962г ... 32 тона злато към Москва

22

Икономист Естет

преди 7 месеца

Който изхвърля сребърни прибори да ми се обади веднага!

21

Анонимен

преди 7 месеца

То из българските домове е пълно е със ценности. Старите са тошово време, новите от алиекспрес.

20

Започнете с

преди 7 месеца

телевизора, а може и да не го изхвърляте, но си спрете "услугата" телевизия.

19

Зозо

преди 7 месеца

Наскоро изхвърлих от вкъщи един пиян гост. Някои хора просто не се усещат, че прекаляват.

18

Навитак

преди 7 месеца

До Анонимен 19- А, чак такъв навитак не съм.

17

Дрът Пърч

преди 7 месеца

До Навитак(6): Ха ха ха ха!! Яко!

16

0880

преди 7 месеца

До Анонимен 1 ---- Преди много години след загуба на Уест Хям грабнах телевизора и го изхвърлих. Помогна ми един *** сънародник, който с охота го взе.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Личи си, че на "момата" дето е писала статията, в този живот всичко и е било сервирано на готово - щом така с лека ръка изхвърля даже сребърни прибори!

14

Анонимен

преди 7 месеца

например телефони,вибратори,телевизори,лаптопи,и не на последно място да скъсате жиците за интернет - от там тръгват демоните в главите на хората

13

До Анонимен 5

преди 7 месеца

И аз много се учудих на това писание. Не използваме един комплект чаени сребърни лъжички, защото са на повече от 180 години и си ги пазя като съкровище. За онези, които не знаят, ще поясня, че по онова време комплект от такива лъжички е наброявал 10, а не 6 или 12 отделни прибора. При братовчедка ми пък са останали две уникални сребърни таблички за сервиране на кафе - едната е за 3 чашки, а другата е за 5. На табличките са релефно оформени местата на чашките. Как да ги изхвърлиш или продадеш?!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Като беден студент наследих бая имоти с вехтории. Още помня как продадох сериозен комплект немски сребърни прибори за 13 000лв.. Тогава това си бяха пари, а не като сега заплата на синиър програмист. Та, да се разделим означава едно, а да се отървем- друго. Е, имам и едни свещници 22кг чисто сребро от Царско време, но ми стоят добре на вилата, не се разделям с тях. Застраховани, разбира се.

11

.

преди 7 месеца

извинявам се за предишния ми пост. виновен! корекция - заменям тъщата с доплащане за телевизор. и после изхвърлям телевизора. така вече ок ли е по новата Ви конвенция от зад Истамбул? обаче тук има един празен оборот и това вдига въглеродните емисии. към днешна дата все още не са им издържани логическите модели на глобалистите. :)

10

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко, което дава достъп до dnes.bg. Аман от простотии

9

Чичо

преди 7 месеца

Аз изхвърлих жената преди години. Стана ми изведнъж по-леко на душата. След това минах само на мъже! Е, с тях проблеми няма никакви - и животът и секса са слънце.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Ехее думата бок---лук ли вече цензурирате? Мама ви ***

7

Зависи

преди 7 месеца

Имам две изключително красиви вълнени черги, тъкани през 19-и век от пра-прабаба ми. Моята баба е била вече градски човек с образование и е запазила тези две черги като спомен от нейната баба. Жал ми е дори да ги дам в музей. Редовно ги изтупвам, сменям им нафталина, пазя ги като светиня заедно с една носия от онова време, изработена с художествен усет от автентични материали и напълно запазена, защото е била празнична. Някои неща имат специална стойност и не се изхвърлят.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Аз само трупам. Нищо не изхвърлям освен *** дето се вмирисва. Елате в нас да видите. Няма да може да влезете. Толкова много неща имам.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Тъщата

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ха ха ха ха ха да изхвърлиш сребърните прибори хи хи хи хи хи. Даже писателите не се стараят да вникват в това което пишат. Ако имаме стари златни и тях ли да изхвърлим ?