Снимка: iStock

Въпреки че някои от близките ви хора може би ще реагират твърде сдържано на хубавите събития в живота ви, все пак вероятно очаквате поне най-добрият ви приятел да ви аплодира бурно. Но не прекалявайте с големите очаквания! Може да се окаже, че на вашия най-добър приятел му е трудно да понесе и/или преглътне успехите ви и по-скоро да започне да се измъчва от завист.

По принцип е напълно естествено да желаем прекрасни неща за своите най-близки хора, независимо дали са материални придобивки, вълнуващи възможности или удовлетворяващи връзки. Въпреки това, чувството на негодувание, когато най-добрият ни приятел постигне своя житейски триумф преди нас самите, понякога е трудно за овладяване.

Истината е, че успехите на близките ни понякога могат да ни накарат да изпитваме ревност и дори да започнем да се самосъжаляваме, че нашият живот не е толкова радостен или вълнуващ. Тези емоции обикновено изчезват бързо, но за някои звездни знаци може да се окаже предизвикателство да се отърват от тях. Всъщност представителите на няколко зодии може буквално да си променят отношението към своя щастлив и успешен приятел, просто защото не могат да понесат радостта му.

А ето и кои са тези 4 зодии:

Дева

В самата природа на Девата е да се стреми към съвършенство. Така че хората от този знак често искат, стремят се и мечтаят да надминат своите близки по успехи и постижения, особено в професионален план. Когато споделяте положителни новини за живота си със своя завистлив приятел от зодия Дева, не се учудвайте, ако той по-скоро започне да търси негативните страни на успехите ви или пък започне да ви критикува за нещо, вместо да ви поздрави или подкрепи. Освен това Девите по принцип не обичат да хвалят другите и почти никога не изпадат в еуфория от чуждите постижения, дори да са на най-близкия им приятел. Ако пък го направят, почти веднага им проличава, че са фалшиви и неискрени в поздравленията си. Това е така, защото на тях просто им се иска те самите да са успели по начина, по който най-добрият им приятел е имал шанс да се подреди в живота.

Кои са другите зодии, които завиждат на щастието на близките си приятели, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase