Снимка: Pixabay
fallback

Сигурно имате поне една приятелка, която обича да преправя дрехите си сама или да шие някой тоалет непосредствено преди излизане на купон. Освен че са сръчни, тези дами разчитат и на някои трикове, за да изглеждат зашеметяващо навсякъде, където отидат. 

Лятото предразполага към носенето на по-големи деколтета и дрехи с гол гръб, стига да имате хубава фигура за тях и да не се притеснявате. Може би сте се сблъсквали с проблема роклята да стои на манекена по един начин, а като я облечете, да „пада“ по съвсем различен начин. Затова на помощ идва двойнозалепващата лента. 

Този вид тиксо може да се използва за решаването на различни проблеми със стила – от придържането на дрехата към бюста до залепването на края на колана, който виси ужасно. Много дизайнери го използват, за да прикрият някои несъвършенства преди моделите им да излязат на подиума. 

В случай, че не сте го ползвали или сте скептични, ето кои са най-големите приложения на двойнозалепващата лента при дрехите и аксесоарите:

1. Поправка на подгъв

Ако бързате за излизане, сложите си полата и видите, че подгъвът ѝ се е разшил, спокойно. Може да го поправите много лесно като използвате двойнозалепващо тиксо. Разбира се, ако умеете да шиете, най-добре е да използвате игла и конец, но има риск резултатът да не е много добър и да се изложите. А поставянето на лентата няма да остави следи по плата. 

Другите предимства на двойнозалепващото тиксо четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback