Снимка: YouTube
fallback

Сватбата е празник, който би трябвало да предизвиква само положителни емоции - все пак са се събрали роднини, приятели, въобще най-близките на младоженците.

Дали обаче заради изпития алкохол, или пък просто някой е отишъл непоканен - в крайна сметка може да се прибереш от празника с насинено око или травми по тялото. Да, бруталните сцени ще оставят спомен за сватбеното тържество, но едва ли ще е приятен.

Вижте една видеоподборка на развалени сватби в Русия, в които вместо да играят краката на дансинга, в действие влизат юмруците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 7 години

До КОЧЕ ФАШИСНе мога да разбера добре. в Гейропа нали са меки китки и не се бият ? В Русия се бият щото не са меки китки. Сега излиза, че навсякъде се бият ?! Шизофреник ли сте ?Освен това, няма никакво значение къде какво правят. Има значение че тук виждаме абсолютната свинска природа на руснака. Факт !

61

Анонимен

преди 7 години

До КОЧЕ ФАШИСДнешните руснаци не са ни освободили и не знам що трябва да съм им благодарен на тях лично ?! Другите дето са си остаили костите тук са почетени. Да сме благодарни за 45 години съветско робство може само такъв като теб. Леко .. много леко умен.

60

Анонимен

преди 7 години

напили се и се сбили нищо ново

fallback