Снимка: Istock

Ако първата седмица на юни ни носеше повече романтика и хармония в любовта, седмицата след нея определено ще ни носи напрежения. Марс в земния знак Телец ще бъде в квадрат с Плутон, засилвайки всичко – положително и отрицателно. Ако се налага ще отстояваме своите позиции, но лошата новина е, че може да не го правим с добър тон.

Какво ви очаква според зодията и кои други планетарни позиции водят до напрежение в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, ако се окаже, че сте в ситуация, в която сърцето ви е подведено, то определено ще сте ядосани, но повече на себе си, дори да сте разпознали ограниченията на човека, към когото изпитвате емоции или на партньора ви в любовната връзка. Може би е добре да направите преоценка на взаимоотношенията ви и това какво получавате в тях. Изправянето пред проблема ще ви позволи да създадете място за по-здрави взаимоотношения в бъдеще.

Телец

Марс във вашия знак ще бъде в позиция към Плутон, който в момента е във вашия сектор на кариерата. След това, до неделя, Венера ще бъде в квадрат с Нептун, което вероятно ще замъгли мислите ви поради някакво разочарование. Може да се почувствате като „ограбени“ в любовен план. Обвързаните представители на зодията няма да отлагат важните разговори, особено ако не се чувстват удовлетворени. Ако това не е вашият любовен сценарий, то седмицата ще ви даде възможност да подобрите много неща помежду ви с любимия човек, отдавайки се повече на романтика и забавление.

Близнаци 

Близнаците може да имат напрежение в работен, но и в любовен план. Това се отнася за обвързаните представители на зодията, които няма да срещнат подкрепата на любимия си човек. Може дори да се окаже, че вместо двамата да полагате усилия за вашата връзка и да сте екип, вие сте тази половинка от двойката, която дава повече от себе си.

При необвързаните Близнаци ще е малко по-различно. С Венера във вашия знак в квадратура с мъглявия Нептун, може да се окаже, че изпитвате силни чувства към човек, който не споделя вашите. Убедете първо дали има съвпад на емоциите, преди да споделяте нещо за себе си и да правите мили жестове.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase