Снимка: outnow.ch

Британският експерт по връзките Мишел Люис е разкрила 10 неща, които човек не трябва да прави или казва на първа среща.

Въпросните неща могат да съсипят настроението на масата и да накарат човека от среща да иска срещата да приключи възможно най-бързо. Ако не искате вашата първа среща да се превърне в бедствие избягвайте следните 10 неща:

1. Да се държите така сякаш продавате стока, забравяйки за флирта

Когато става дума за първа среща и за първи по-задълбочен разговор с даден човек, не трябва да говорите само за себе си цяла вечер, опитвайки се да направите силно впечатление като се правите на велик. Все пак другият човек няма да ви купува какво има да се хвалите! Той/тя ще ви хареса много повече, ако се интересувате от него/нея и му го покажете. Не забравяйте и лекия флирт по време на срещата.

2. Да си признавате, че сте столкър в социалните медии

Дори да е така не го признавайте. Хората все още смятат за леко страховито дебненето в социалните медии, макар че това е хоби на много от младите.

3. Да разпитвате човека отсреща сякаш е на интервю за работа

Не трябва да подлагате човека, с когото сте излезли на кръстосан разпит като изстрелвате въпрос след въпрос. Толкова много хора биха си тръгнали от подобна среща с облекчение и не биха се подложили втори път на това.

4. Ако сте мъж - да забравите да платите сметката, ако сте жена - да си платите своята част от сметката

Рицарството не е мъртво. На първа среща е редно мъжът да плати, дори жената да предложи своя дял от сметката. Ако мъжът не плати, жената едва ли ще го хареса много-много. Ако тя настоява да си плати, той може пък да се почувства унижен.

Вижте следващите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase