fallback

Общ преглед

До началото на Евро 2016 остават точно 3 дни. От петък вечер в продължение на месец мъжете в Европа (че защо не и жените), ще бъдат завладени от магията на футболната топка.

По терените на Франция ще играят играчи за стотици милиони, но по традиция фоторепортери и папараци ще дебнат и за случващото се по трибуните. И по точно ще дебнат за най-красивите футболни половинки.

Англичанки, италианки, полякини, украинки със сигурност ще събират мъжките погледи. Но като става въпрос за най-красивите футболни съпруги на Еврото, то май рускините са №1. Убедете се сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

До ценител

преди 7 години

Ценителю на дребни шороSки хонорарчета, ти се оказа голям спец по евгеника, бе! Сред рускините, украинките (тоест онези момета от Малоруссия), казанските татарки и руско-казахските *** иманаистина много красиви момичета. Има ги и другаде, само да имаш очи за хубавото, а не да се заяждаш! Злобата изпилва човека!

56

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе се обиждай, но ако си видял само една ставаща значи си сляп.

55

Анонимен

преди 7 години

Като хора с много ниско самочувствие винаги ни избива на някакви митове и легенди, че българките били най-красивите жени, а българите били най-надарените мъже. Абсолютни глупости. Разходете се малко по света, посетете Бразилия, Аржентина, Венесуела, Полша, Русия, Украйна, Чехия и ще видите красивижени, които не сте и сънували че може да има.

fallback