Снимка: Facebook
fallback

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е изпратил в Китай личната си музикалка група Моранбонг, съобщава британският "Мирър".

Едноседмичното турне на музикантките има за цел подобряване на отношенията между Пхенян и Пекин в навечерието на важна среща на ООН.

За групата се смята, че е основана през 2012 г. лично от Ким Чен Ун.

Лично той подбира репертоара на момичетата, а текстовете са посветени на патриотизма, на "топлото сърце" и "сладката усмивка" на лидера на тоталитарната държава. В репертоара на групата има и изпълнения на западни песни и саундтраци на известни филми като Роки.

Посещението на групата е обявено от севернокорейската държавна информационна агенция. Билетите за концерта ще бъдат предлагани само на отбрани гости и няма да се продават.

Концертите на групата са издържани в западен стил, а музиката напомня силно на популярната музика от 80-те. Групата дори има своя страница във Facebook.

Вижте изпълнение на момичетата:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Андрешко

преди 8 години

До рускиняПреди да пишеш в български форуми, научи български език !!!Колкото до Географията - "Самсунги и Хюндаи" са дело на Южна Корея.Колкото до жените - ти хубава ли си и ако си, ЩО ДИРИШ ТУКА ???

43

65

преди 8 години

Само като им гледам синхрона в движенията имам чувството че току-що са дошли от манифестация в чест на Чун Чанг Чук и ГЕК и кой ли още не.

42

рускиня

преди 8 години

Мисля ,че на повечето от пишещи просто им е яд,че за такива жени могатсамо да мечтаят. Иначе по софия плакнете очи я в Галена, я в Златка, я още някаква .......А най-важно,че не знаят къде Корея на карта се намира, но пък едни анализи за икономика, все едно че тук се произвеждаг Самсунги и Хюндаи на всека крачка.

fallback